GOCA ŠAULIĆ IZDALA VILU AMBASADORKI, pa se preselila u manji stan: Platila je debelo za život u njegovoj KUĆI!
Foto: Dragan Kadić

POTRESNO

GOCA ŠAULIĆ IZDALA VILU AMBASADORKI, pa se preselila u manji stan: Platila je debelo za život u njegovoj KUĆI!

Ništa nije kao pre, sve se promenilo!

Objavljeno:

Porodica i prijatelji još uvek ne mogu da veruju da ga nema, iako njegove pesme slušaju svakodnevno. Supruga se odselila iz porodične vile kako bi je uspomene što manje bolele.

Danas se navršava tačno dve godine od smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Od tog trenutka mnogo toga se promenilo, kako u životu njegove porodice tako i na estradi.

Gordana Šaulić
foto: Printscreen

Kako za “Blic” otkriva izvor blizak porodici, supruga Goca Šaulić odlučila je da vilu koju su gradili na Dedinju izda ambasadorki, a ona se preseli u manji stan koji su ona i Šaban kupili odavno.

- Uvek su se vodili time da je najpametnije ulagati u nekretnine. Zato su mnogo godina pre nego što će Šaban doživeti nesreću kupili manji stan u elitnom beogradskom naselju. U istoj zgradi Šaban je kupio stan sinu Mihailu, koji od prvog dana živi tamo. Kuću su izdali ambasadorki koja u Srbiji boravi poslovno, ali je kuća zapravo njena rezidencija, a ne ambasada. Identitet ambasadorke se čuva iz bezbednosnih razloga, pa je reko ko može videti u komšiluku. Njoj se jako dopala kuća, kako je stilski uređena i to što ima dvorište koje je skriveno od radoznalih pogleda. Nije bilo sumnje da će prihvatiti uslove koje su Šaulići tražili i platiti debelo za život u Šabanovoj kući. Čekalo se određeno vreme kako bi se završila čitava papirologija - kaže naš izvor upućen u čitavu priču.

šaban šaulić, Luka Adžić
foto: Printscreen Instagram

Kako se još ranije pisalo, Goci je bilo teško da živi sama u kući punoj uspomena, čiji svaki kutak podseća na Šabana. Zato nije bilo dileme da će je izdati ili prodati.

- Toliku vilu bilo je teško ali i skupo održavati. Dok je Šaban bio živ, osim dece i porodice stalno je svraćao neko od njegovih kolega, prijatelja i saradnika. Goca je sada fokusirana na uzak krug ljudi oko sebe. Ilda, Mihailo i Sanela maksimalno su posvećeni Goci, kao i njeni unuci koji je redovno obilaze i svaki slobodan trenutak koriste da bi bili s njom. Mihailo živi u istoj zgradi gde i ona, pa joj u svemu pomaže na dnevnom nivou, dok ostali svraćaju. Njoj je i dalje teško kao i prvog dana, ali se trudi da decu ne opterećuje time i ponosno nosi svoju bol - otkriva naš izvor.

Gordana Šaulić
foto: Kurir

Šaban je ipak najviše vremena voleo da provodi u Krčedinu, gde je imao vikendicu i svoj čamac kojim je odlazio na pecanje. Prema rečima našeg izvora, ta kuća je sada pusta.

- Porodica plaća čoveka koji održava dvorište, a imanje posećuje samo Ilda, retko Mihailo. Goca tamo nije volela da ide ni dok je Šaban bio živ. Šteta je da propada kuća koja je velika i na dobrom mestu, do samog Dunava, ali zasad Šaulići ne znaju da li će je prodati ili zadržati. Žao im je da je prodaju jer je ona bila njegovo omiljeno mesto, a s druge strane niko od njh nema vremena da boravi u njoj.

Suđenje odloženo zbog korone

Suđenje Alsinu Leventu koji je uzrokovao saobraćajnu nesreću u kojoj je preminuo kralj narodne muzike trebalo je da se održi 28. januara u Okružnom sudu u Giterslohu, ali je ono pomereno za 27. mart zbog pandemije virusa korona.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.