OPTUŽILI IH DA PIJU SVAKO JUTRO KRV MALE DECE: Britanska kraljevska porodica na meti JEZIVIH sumnji!
Foto: EPA

šok

OPTUŽILI IH DA PIJU SVAKO JUTRO KRV MALE DECE: Britanska kraljevska porodica na meti JEZIVIH sumnji!

Noću im svetle oči i jednom godišnje presvlače kožu. A s obzirom da svi pate od porfirije svako jutro piju i krv male bele dece, pisao je Dejvid Ajk, samoproglašeni sin Boga

Objavljeno:

Bivši sportski novinar i samoproglašeni sin Boga, Dejvid Ajk, u svojim bestselerima tvrdi da su Vindzori zapravo reptili iz svemira poslati da zavladaju zemljom.

"Noću im svetle oči i jednom godišnje presvlače kožu. A s obzirom da svi pate od porfirije svako jutro piju i krv male bele dece", pisao je Ajk. Tako objašnjava i lep i negovan izgled vojvotkinje Kejt Midlton nakon oba porođaja.

"Ko tako izgleda nakon porođaja? Samo osoba koja presvuče kožu i napije se krvi", pišu na njegovom forumu. Ajk dalje insistira i na tome da je glavni hobi članova britanske kraljevske porodice i nekrofilija, i da najviše vole da otimaju male domoroce s područja Kanade i SAD-­a, pa da ih onda zlostavljaju. Hiljade sati takvih orgija na trakama ima i služba MI6, gde nisu svi reptili, ali rade za vanzemaljce.

Ajk navodi da se još iz ere predaka kraljice Elizabete sva tela mališana zakopaju u podrume dvorca Balmoral u Škotskoj, a nije im stran ni satanizam. Ajk čvrsto veruje da samo hipnozom reptili mogu da nateraju naciju da ih toliko obožava, uprkos tome što vode svet u propast i troše njihov novac.

Kraljica Elizabeta
foto: AP/Toby Melville

"Pucali su iz topova jer se negde u Londonu rodilo neko dete, ali nije im smetalo što su time uplašili gomilu druge dece", piše na njegovom sajtu. Za Dajanu misli da je poginula upravo zato što se kao običan čovek udala za člana porodice nakaza kojima nije htela da popusti, pa je ubijena.

Okultnim ritualima objašnjava i kraljičin dugi životni vek i izgled koji se gotovo ne menja, a Džordža Buša vidi kao reptilskog brata princa Čarlsa, tj. kao neprijatelje sveta koji potiču iz iste loze. Čak vidi i značenje u tome što je prvo dete Vilijama i Kejt dobilo baš ime Džordž, koje nose i omraženi članovi porodice Buš.

Bonus video:

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.