20 SEKUNDI VRELE AKCIJE! PROCUREO EKSPLICITNI SNIMAK EDITE ARADINOVIĆ!? Pevačica van sebe, progovorila o tome!
Edita Aradinović, Foto: printscreen

oglasila se i ona!

20 SEKUNDI VRELE AKCIJE! PROCUREO EKSPLICITNI SNIMAK EDITE ARADINOVIĆ!? Pevačica van sebe, progovorila o tome!

"Rekli su da će objaviti moj snimak..."

Objavljeno:

Pevačica Edita Aradinović oglasila se na društvenim mrežama povodom eksplicitnog snimka koji kruži Internetom.

Ona je u objašnjenju u storiju napisala:

- Nedavno se pojavio eksplicitni video od 20 sekundi koji par dana kruži Internetom, gde se polemiše da li sam ja na istom. Devojka podseća, ali ne liči. To traje danima, čak su me i novinari zvali i najavili da će pustiti u etar. U međuvremenu sam se bavila tim i želela da saznam ko stoji iza tog nedela i zašto se neko okomio na mene. Verujem da je to sastavni deo mog "posla", što me jako smara, ali na svu sreću, uz pomoć pametnih ljudi, došli smo do osobe koja je poslala video, to sada nije bitno - napisala je pevačica i nastavila:

- U svakom slučaju, pošto nemam tviter, a video kruži i tamo, da vas obavestim da to nisam ja. Jako mi je žao što uopšte moram da pišem o ovome, ali dobijam svakodnevno poruke o videu u kojem nisam ja. Devojka je Azijatkinja i ceo video traje 20 minuta. Ostaviću ga kao dokaz i završavam sa ovom temom. Nije lako boriti se protiv ludih ljudi poslednjih dana i godina - izjavila je Edita.

Edita je potom dodala i da se sporne scene nalaze na 19. minutu klipa, kao i da se "izvinjava pratiocima za neprijatan video". Kasnije je ipak dodala da joj Instagram ne dozvoljava objavu, ali da će naći načina da reši problem.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.