GODINE SU SAMO BROJ! PEVAČ POKAZAO DEVOJKU KOJA JE DECENIJU STARIJA: Srpkinje su ga OBOŽAVALE!
Hari Stajlis, Foto: Profimedia

lep par!

GODINE SU SAMO BROJ! PEVAČ POKAZAO DEVOJKU KOJA JE DECENIJU STARIJA: Srpkinje su ga OBOŽAVALE!

Često zna da obuče i haljine.

Objavljeno:

Britanski muzičar Hari Stajls je napunio 27. godina. Rođen je 1. februara 1994. godine u Rediču, a postao je popularan kao član boj benda One Direction. Pevač, koji se u poslednje vreme bavi i glumom (film Dankirk), nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Hari Stajls
foto: Profimedia

Od simpatičnog klinca koji je počeo svoju karijeru u bendu One Direction pa sve do svojih smelih odevnih kombinacija koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Kada se iskombinuju talenat i dobar izgled, uspeh ne može izostati, a u Harijevom slučaju je to veoma tačno. Njegova pesma ''Watermelon sugar'' je dospela na prvo mesto Bilbordove top liste u avgustu prošle godine, što ga čini drugim članom benda koji je uspeo u tome.

Njegov ljubavni život je uvek privlačio pažnju medija i fanova. Od Luis Tomlison do Tejlor Svift i do najsvežije veze sa glumicom Olivijom Vajld koja je od njega starija 10 godina. Upoznali su se na snimanju filma koji ona režira, a neki američki navode da je zbog njega ostavila muža, komičara Džejsona Sudekisa.

Izazvao je gnev na društvenim mrežama zato što je na naslovnici čuvenog časopisa nosio haljinu. Svakako Harijev život i umetnost će nastaviti da privlači pažnju i šta god on bude uradio biće pod budnim okom javnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.