NAUČIO LEKCIJU! SAD MOŽE DA PIJE DO SUTRA: Aca Lukas unajmio PRIVATNOG šofera, iznajmio mu čak i STAN!
Aca Lukas, Foto: Emilija Jovanović

našao rešenje!

NAUČIO LEKCIJU! SAD MOŽE DA PIJE DO SUTRA: Aca Lukas unajmio PRIVATNOG šofera, iznajmio mu čak i STAN!

Poznati peva naučio je lekciju!

Objavljeno:

Nema sumnje da je pevač Aca Lukas jedan od retkih koji iz loših stvari uspevaju da izvuku pouku i nauče lekciju!

Naime, nakon što je u relativno kratkom vremenskom periodu napravio dva ozbiljna saobraćajna prekršaja, Lukas je rešio da unajmi privatnog šofera i vožnju prepusti profesionalcima i to na nagovor svog menadžera Saše Mirkovića.

Aca Lukas
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mirkoviću su se nakon incidenta javili mnogi profesionalni vozači koji su želeli da se zaposle kod Lukasa.

Iako je u pravi mah želeo to da izbegne, ipak je odabrao svog novog vozača i to odmah nakon što je napravio poslednji prekršaj i platio kaznu za prekoračenje brzine.

- Lukas je u relativno kratkom roku napravio dva ozbiljna saobraćajna prekršaja koja su ga koštala oduzimanja vozačke dozvole. Budući da je njegov posao u velikoj meri vezan i za putovanja, logično je bilo da unajmi nekoga ko će da ga vozi. Kada je, zbog vožnje pod dejstvom alkohola, završio na trežnjenju u policijskoj stanici, njegovom menadžeru Saši Mirkoviću javili su se mnogi profesionalni vozači koji su se ponudili da rade kod Lukasa - kaže izvor i dodaje da je pevač najpre odlagao tu odluku.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović

- Međutim, kada mu je, dva dana nakon toga, saobraćajna policija napisala kaznu zbog prekoračenja brzine, Lukas je shvatio da tako više neće moći da nastavi. Shvatio je da će od sada morati da vožnju prepusti profesionalcima - kaže izvor, a pevač je nedavno potvrdio saznanja.

Bonus video:

(Espreso /Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.