NI NAKON DVE GODINE, NE NAZIRE SE POČETAK SUĐENJA ZBOG SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Potpuna misterija ZGROZILA JAVNOST!
Foto: Dragana Udovičić

šta se dešava?!

NI NAKON DVE GODINE, NE NAZIRE SE POČETAK SUĐENJA ZBOG SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Potpuna misterija ZGROZILA JAVNOST!

Okružni sud u Giterslou je početkom 2020. otkazao prvo ročište, zbog pandemije

Objavljeno: 10:57h

Dve godine nakon smrti pevača Šabana Šaulića na auto-putu kod Bilefelda i dalje se čeka početak suđenja. Ono se odlaže zbog pandemije, iako je krivac priznao ubistvo iz nemara, piše DW.

Okružni sud u Giterslou otkazao je prvo ročište početkom 2020. godine, zbog pandemije. Ni godinu dana kasnije, prema rečima suda u Guitterslov-u Aksela Majera, nema datuma za početak suđenja. Razlog tome su stroža pravila za ulazak u Nemačku, zbog pandemije.

Šaban Šaulić
foto: Printscreen

- Oštećeni koji su se pridružili kao tužioci trenutno ne mogu da dođu u Nemačku - kazao je Majer za novinsku agenciju dpa.

Šaulić je na Balkanu i među svojim sunarodnicima u Nemačkoj imao mnogo obožavalaca i bio je velika zvezda, piše list Vestfalen blat. Pre tragične nesreće, 67-godišnji Šaban Šaulic je u Bilefeldu održao svoj poslednji koncert.

Nakon koncerta, tokom noći na putu ka aerodromu, zajedno sa klavijaturistom Mersadom Kerićem, zadobio je smrtonosne povrede u saobraćajnoj nesreći na auto-putu A2, u blizini Gitersloa. Obojica su preminula u bolnici. Treća osoba koja je bila u automobilu bila je teško povređena.“

Za dvostruko ubistvo iz nemarnosti, nanošenje telesne povrede iz nemara, kao i opasne radnje u saobraćaju te vožnju bez vozačke dozvole, optužen je 36-godišnji Nemac, turskog porekla, rođen u Giterslou. Prema navodima Okružnog suda, on je priznao krivicu.

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.