ROĐAK POZNATE PEVAČICE PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU! Policija TRAGA ZA UBICOM, stavičan zločin NAJEŽIO SVET!
Foto: AP/ Chris Pizzello

JEZIVO!

ROĐAK POZNATE PEVAČICE PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU! Policija TRAGA ZA UBICOM, stavičan zločin NAJEŽIO SVET!

Jeziv zločin...

Objavljeno: 10:19h

34-godišnji reper Martel DeRouen pronađen je mrtav u svom stanu u teksaškom gradu San Antoniju.

Kako piše Dejli Mejl, reč je o rođaku pevačice Bijonse koji je preminuo od posledica ranjavanja pištoljem. Martela, koji je nastupao pod scenskim imenom Kardone, je u utorak pronašla policija koja je došla na poziv žene koja je rekla da se nije čula s njim danima.

Bijonse
foto: AP/ Joel C Ryan

Sada je potvrđeno da je teksaški reper - identifikovan u lokalnim medijima kao član porodice pevačice Bijonse - pronađen smrtno streljan u svom stanu ove nedelje.

Prema San Antonio Ekpres-Nevs, vlasti su u utorak otkrile telo Martella DeRouena dok su vršile proveru dobrobiti. Zahtev za policijski pregled Derouena, koji je nastupio pod imenom Kardone, podnela je neimenovana osoba koja se sa njim nije čula nekoliko dana.

Policija je sada izdala nalog za hapšenje Saša Skare, koja je potvrđena kao osumnjičena za ubistvo, navodi lokalna TV stanica KSAT. Vredi napomenuti da ovo 21-godišnjaku nije prvo nailaženje na zakon. Još 2019. godine bila je optužena za napad povezan sa pucnjavom njenog dečka.

"To čak nije ni nešto što bi ljudima i spomenuo", rekao je Brajn , koji je vlasnik studija Fingermade, za lokalnu vest. „Morali bismo da ubacimo njegovu biografiju, jer je jednostavno, vredi je staviti tamo, ali on ne voli takve stvari. Bio je samo suptilan tip, tih. “

Skare, koji je bio u obavezi od januara 2020, takođe je bio uključen u muzičku scenu San Antonija i prošlog aprila je objavio singl u produkciji Kardonea.

"Ne postoji način da ga zamenimo, ali pomozite nam da pronađemo ovu devojku", napisala je Derouenova supruga Joia u izjavi. „Ona je opasna i verujem da će ponovo ubiti. Ako je vidite, kontaktirajte policiju. ”

„Nije ovo zaslužio“, dodala je izbezumljena udovica, pre nego što je zatražila privatnost, dok je pokušavala „da svari ovaj besmisleni čin“.

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.