PRE GODINU DANA BIO JE ŽIVI LEŠ, A ONDA MU JE KOLEGA SPASIO ŽIVOT! Nije mogao ni da HODA, sledi TRANSFORMACIJA VEKA
Foto: Youtube

SVAKA ČAST!

PRE GODINU DANA BIO JE ŽIVI LEŠ, A ONDA MU JE KOLEGA SPASIO ŽIVOT! Nije mogao ni da HODA, sledi TRANSFORMACIJA VEKA

Velika borba dala rezultate...

Objavljeno:

Slavni glumac nedavno je proslavio godinu dana bez teških opijata koji su mu umalo došli glave, a transformacija je neverovatna.

Pre oko godinu dana javnost je bila sablažnjena fotografijama ameriškog glumca Šona Vajsa. Te fotografije nastale su nakon što je uhapšen zbog provale koju je počinio pod dejstvom teških opijata.

Šon Vajs proslavio se kao dečak u Diznijevom serijalu "Moćne patke". Danas ima 42 godine, a novinske stupce punio je uglavnom nedelima koja je činio pod dejstvom opijata. Tako su novine izveštavale o slučaju kada je razbio vetrobransko staklo automobila dok je bio parkiran, a glumac je u tom trenutku bio na teškim opijatima.

Danas, godinu dana kasnije, izgleda neprepoznatljivo. Pre četiri godine osuđen je na 150 dana zatvora, ali je zbog prenatrpanog zatvora odslužio svega 12 dana nakon kojih je pušten na slobodu. Nakon nekoliko nedelja ponovno je uhapšen zbog posedovanja opijata i u zatvoru je tada proveo 90 dana. Glumac Dru Galager rešio je tada da pomogne prijatelju i danas Dru svima pokazuje koliko je Šon napredovao i koliko zdravije izgleda.

Šon je, nakon što se oslobodio zavisnosti, uradio i nove zube koji su mu bili potpuno upropašćeni zbog opijata.

"Prošlog Božića nisam mogao da prepoznam Šona. Nije imao zube, dijabetes mu je divljao, nije mogao da hoda. A vidite ga sada", pohvalio ga je Dru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.