PAMELA ANDERSON JE RASTURAČICA DOMOVA! Bivša devojka njenog muža besna kao ris na glumicu, sve je bilo OBMANA!
Foto: Printscreen/Youtube

hit

PAMELA ANDERSON JE RASTURAČICA DOMOVA! Bivša devojka njenog muža besna kao ris na glumicu, sve je bilo OBMANA!

Keri je Pamelu nazvala 'rasturačicom domova'. Tvrdi kako joj je Pamela preotela dečka, s kojim je živela pet godina i ima dvoje dece.

Objavljeno: 22:01h

Pamela Anderson udala se šesti put. Ona je, kako prenose strani mediji, sudbonosno "da" izgovorila telohranitelju Dejnu Hejharstu, a venčali su se u njenom domu, na ostrvu Vankuver i to na Badnji dan. Dejn je pre nje ljubio Keri (42), koja nema reči hvale za njegovu novu ljubav.

Dejn je počeo da radi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Keri, ismejavao zbog zahteva. Ali sve se promenilo u martu prošle godine kada je Dejn počeo da sve više vremena provodi sa Pamelom.

Adil Rami, Pamela Anderson
foto: Profimedia

Keri je Pamelu nazvala 'rasturačicom domova', piše Mirror. Tvrdi kako joj je Pamela preotela dečka, s kojim je živela pet godina i ima dvoje dece.

- Ovo nije ljubavna priča nastala u karantinu, to je sve fasada. Tužno je što ovo ljudi slave i bodre, kada je sve počelo obmanom, poricanjem i životnim porazima za sve uključene ljude - rekla je Keri stranim medijima, a prenosi "24 sata.hr".

Keri ističe kako su ona i Dejn sve radili zajedno. Išli su na porodične odmore i radili na mnogim projektima.

- Ostajao je kod nje u kući i nije dolazio . Ja sam se brinula za decu. U početku je sve negirao, ali kada sam se suočila s njim i pitala ga spava li s Pamelom, rekao mi je da jedino što može reći je da je prešao granicu - ispričala je Keri. Dejn je zatim uzeo slobodnog vremena da razmisli o životu.

Pamela se udala za Dejna na tajnoj, privatnoj ceremoniji. To joj je šesti brak i peti suprug. Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čoveka koji je voli.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.