DOŽIVELA JE DVE TRAGEDIJE, A SADA JE BOLESNA!Našu slavnu glumicu život nije mazio, trenutno razmišlja samo o smrti!
Foto: youtubescreen

PRVA U SVEMU

DOŽIVELA JE DVE TRAGEDIJE, A SADA JE BOLESNA!Našu slavnu glumicu život nije mazio, trenutno razmišlja samo o smrti!

- Hoću i ja da umrem - njena izjava koja je šokirala javnost

Objavljeno: 21:33h

Domaća glumica Eva Ras glumom se bavi već skoro šest decenija. Prvu ulogu odigrala je davne 1963. godine, a mnogi su zaboravili kako je tada izgledala.

Eva je u mladosti bila prava lepotica, odigrala je mnoge uloge u filmovima poput: “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT”, u kojem se za potrebe određenih scena i obnažila, “Majstor i Margarita”, “Biće skoro propast sveta”, itd…

Eva Ras
foto: Espreso.co.rs

Eva je tada važila za jednu od najtalentovanijih i najlepših naših glumica. Bila je želja mnogih muškaraca, a onda su krenuli tragični događaji u njenom životu.

Eva je izgubila supruga Radomira Stevića Rasa 1982. godine – umro je iznenada od srčanog udara. Evina i Radomirova ćerka Kruna je potom 1992. godine preminula u Parizu pod nerazjašnjenim okolnostima.

Eva Ras je 2002. godine obolela od kancera, sa kojim se bori i danas.

“Hoću i ja da umrem! Zbog čega više da živim? Želela bih da odem kod moje Krune, Rialde, Mire Furlan i ostalih ljudi koje sam volela i delila život sa njima. Mogla bi i korona da me zakači, ne bih se bunila. Samo da se sve ovo završi. I Mira i Rialda su otišle u roku od nekoliko dana. Takav je život, takva je i smrt”, rekla je nedavno Eva kada su je pitali za smrt koleginice Rialde Kadrić.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.