PRETVORILA SE U BETI BUP: Naša glumica promenila lični opis, ista kao najbolja riba iz crtaća! (FOTO)
Foto: Printscreen

promena!

PRETVORILA SE U BETI BUP: Naša glumica promenila lični opis, ista kao najbolja riba iz crtaća! (FOTO)

Zbog uloge morala da promeni frizuru

Objavljeno:

Poznata glumica Paulina Manov danas se na K1 televiziji pojavila sa potpuno drugačijom frizurom od one na koju smo inače navikli. Nekada riđokosa, a danas tamnosmeđa, Paulina je sa gledaocima podelila da je razlog ove promene profesionalne prirode.

Zbog uloge sam promenila frizuru, uloge u filmu „Toma“ – kazala je Paulina u emisiji „Kec na jedanaest.“ – Kada sam došla na kasting Bjela me je pitao da li sam spremna da potpuno promenim frizuru i odmah sam rekla „da“. Oduvek maštam da se zbog neke uloge potpuno transformišem i da bude drastična promena. Mogu reći da je i ova promena frizure drastična.

Glumica je kazala Bošku i Aleksandri da u filmu igra fiktivnog lika, Ljiljanu.

Da, to je ta Ljiljana. Sve što osta od života... Ona je u filmu supruga lekara koji brine o Tominom zdravlju, a kojeg igra Petar Benčina – kazala je Paulina. – Verujte da sam se igrajući u filmu iznenadila za koliko pesama zapravo nisam ni znala da su pesme Tome Zdravkovića.

Trenutno uvek nasmejanu Paulinu možemo gledati u seriji „Kamiondžije“ za koju kaže da je podigla dosta prašine i pre nego je počela da se emituje.

Morali smo da objašnjavamo i odgovaramo na pitanja – Kome je to palo na pamet da igra Paju i Jareta? Naravno da su Čkalja i Paja nezamenljivi i da ovo danas nisu ti likovi, drugo je i vreme. Srećom, nakon prve epizode svi su shvatili o čemu se radi. Mnogo mi je draga uloga Dare u seriji jer ona nije ona koju biste meni dali „na prvu loptu“. Izvadili su me iz te fijoke riđokose koja uvek pravi neke probleme – kazala je glumica na K1 televiziji. – Mnogo mi je smešno kada mi deca kažu „Pa ti si ista Dara“.

zabava, zvezda, glumica, paulina manov
foto: printscreen

Društvene mreže

Paulina je istakla da za nju društvene mreže imaju jednu veliku prednost.

Veoma su zgodne, znate, jer putem mreža možete sa publikom direktno da razgovarate. Šalju poruke, utiske... I odmah znate šta misle o nekoj seriji, filmu, predstavi – rekla je Paulina za „Kec na jedanaest“.

Borba s viškom kilograma

Malo ko bi mogao da pretpostavi da je uvek vitka Paulina u jednom trenutku života, tokom i nakon prve trudnoće, imala čak 30 kilograma viška!

To sam već jednom pričala, ali volim da ponovim jer na taj način pružam podršku svim onim ženama koje se u ovom trenutku bore s kilažom. Želim da im kažem da je moguće da se vrate na staro. Ja jesam. Pre nego sam prvi putostala trudna preminuo mi je otac i to je za mene bilo jako stresno i tužno. Mnogo sam tada smršala. Kada sam zatrudnela shvatila sam da za sve u životu postoji vreme, i za tugu i za radost i za – uživanje u hrani. Potpuno sam se opustila i rešila da jedem sve što mi se jede i u količinama koje mi se jedu. Jela sam ogromne količine čokolade, griza sa čokoladom, bureka... Na jednom porodičnom veselju mama kaže da sam pojela kilo mesa, iako pre trudnoće, a ni danas, uopšte nisam ljubitelj mesa. Pred porođaj više nisam smela da stanem na vagu – kazala je glumica.

zabava, zvezda, glumica, paulina manov
foto: printscreen

Kako je objasnila, osećala se kao da živi u tuđem telu, ali nije se sekirala već je to mnogo zabavljalo.

Bilo mi je veoma zanimljivo da živim u tom telu. Kod kuće nisam imala ogledalo pa bih tek kada bih sa bebom izašla u šetnju u izlogu neke radnje videla kolika sam zapravo. Sve što bih kupila da obučem bilo mi je malo, a kada sam smršala kupovala sam velike stvari, nisam mogla da se sastavim. Trebalo mi je 19 meseci da smršam, isto onoliko koliko mi je trebalo i da se ugojim tih 30 kilograma. Naporno sam vežbala ali sam mesečno gubila tek oko dva kilograma – prisetila se Paulina.

Kako kaže, jedna uloga nakon gubitka kilaže, dokazala joj je da se vratila sebi.

U pozorištu su mi dali ulogu šesnaestogodišnjakinje i tada sam znala da sam ona stara ja. Da sam se vratila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.