LIČNI STAV I BEZ STRAHA! Dedićeva tvrdi da su mnogi očevi, stričevi i ujaci UNAKAZILI živote maloletnicama!
Vesna Dedić, Foto: printscreen

šok izjava!

LIČNI STAV I BEZ STRAHA! Dedićeva tvrdi da su mnogi očevi, stričevi i ujaci UNAKAZILI živote maloletnicama!

Voditeljka i književnica o teškoj temi...

Objavljeno:

Čitavu Srbiju potresla je ispovest Milene Radulović i drugih mladih glumica koje su optužile čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića da ih je s*ksualno zlostavljao kada su pohađale njegovu školu glume.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile kako bi javno podržale mlade devojke koje su ispričale svoje potresne priče, a voditeljka i književnica Vesna Dedić je takođe progovorila na ovu temu.

Vesna Dedić
foto: printscreen

- Mislim da je sve rečeno o slučaju Mike Aleksić i o hrabrosti Milene, Ive i svih devojaka. Svaka moja reč bi bila samo ponavljanje onoga što su i mnogo pametniji od mene rekli - ističe sagovornica, pa dodaje:

- Potrebno je podstaći devojke i žene u srpskim selima i gradovima da se suoče sa njihovim iskustvima. Ono što jeste javna tajna, porodična tajna, mnogih sredina u Srbiji je to da je toliko stričeva, kumova, deda, nažalost i očeva, koji su zločinci, koji su unakazili detinjstva mnogih devojčica. O tome treba pričati. Mislim da bi sada Miku Aleksića i Milenu trebalo pustiti da se vodi sudski spor, da one rade ono što treba da rade. Potrebno je iskoreniti najstrašnije devijacije u srpskim porodicama - zaključuje autorka popularne emisije "Balkanskom ulicom".

Vesna Dedić
foto: Espreso

Vesna Dedić prokomentarisala je i vedrije teme. Poznato TV lice progovorilo je o svojoj porodici, ali i o procesu stvaranja svojih romana, kao i kada da očekujemo nešto novo od nje.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.