ŠOKANTNA ISTINA: Milica Opasnica otkriva ko ženi STARLETE dok njihove gole fotke ima Milisav iz Prnjavora!
Foto: Emilija Jovanović

milica opasnica

ŠOKANTNA ISTINA: Milica Opasnica otkriva ko ženi STARLETE dok njihove gole fotke ima Milisav iz Prnjavora!

Razumem da je mnogo lepše kada si tužan i plačeš u Poršeu nego u Jugiću… ALI ZAŠTO BI PLAKALE KAD SVE MOŽE DA SE PROMENI?

Objavljeno: 15:34h
Milica Stanimirović

Starleta je izraz kojim se opisuje žena koja želi karijeru u industriji zabave. Ona se manje oslanja na talent ili ozbiljan rad, a više na privlačan fizički izgled i buran privatni život kojim privlači pažnju tabloida.

Izraz se prvi put počeo koristiti u Hollywoodu 1930-ih kako bi opisao sličan fenomen, odnosno mlade žene koje su na takav način pokušavale postati filmske zvezde. Danas se često vezuje uz žene koje pokušavaju steći slavu u rijaliti programima. Kao što već znamo starlete nemju konkretno zanimanje, a itekako imaju pružen medijski prostor.

Većinu smo viđali u rijaliti programima gde su one radile sve i svašta samo kako bi bile u centru pažnje. Skidale su se, tukle, menjale više partnera, pravile svađe… Na društvenim mrežama imaju puno pratilaca, a skoro sve slike su im provokativne. Što je sasvim ok, donekle.

Smeta mi što sve rade samo da bi bile popularne, čak i prodaju svoju intimu za sitne novce. Novac i popularnost su nešto što one silno žele. Uvek me je zanimalo da li starlete razmišljaju o budućnosti, šta raditi kada prođe 5 minuta slave? Novac se potroši. Šta raditi kad tvoje gole slika ima Milisav iz Prnjavora, a ti želiš da se uozbiljiš i postaneš majka? Šta uraditi ako npr. poželiš da pokreneš biznis, a niko te ne shvata za ozbiljno jer si u rijalitiju izigravala budalu i jer u kvizu znanja nisi znala osnovna pitanja iz osnovne škole? Kako se osećaju starleta kada prođe popularnost i pojave se nove mlade nade ovog odvratno izraza?

Ono što sam primetila je da retko koja starleta ima dečka, a i kada ga ima ona ga krije. Da li zato što je oženjen ili zato što ima godina kao i njen deka, ali ga krije. Verujem da starlete češće biraju momke iz kriminalnog miljea iz razloga što je i njima teško da pronađu devojku zbog načina njihovog života. Šta mislite o tome?

Na svom Instagram profilu sam napravila jednu anketu kako bih što bolje mogla da razumem starlete i to koliko je bitan fizički izgled budući da one ulažu hiljade i hiljade evra u isti (sada čak i liče jedna na drugu jer verujem da imaju i istog plastičara, a i šanera iz Novog Pazara).

Pitanje je bilo jednostavno – DA LI BISTE OŽENILI STARLETU? 72% je odgovorilo NE, dok je 28% odgovorilo DA. Kada sam pitala zbog čega NE, najviše je bilo ovakvih odgovora: “one su lake”, “previše plastike”, “glupe su”, “prazne su”, “o čemu da pričam sa njima” i “nemam para za to”. Za odgovor DA su bili jednoglasni – “možda je dobar čovek”.

Nakon što sam uvidela da mi ankete dobro idu, morala sam da postavim još jednu (…i tako je Milica Opasnica postala Milica Anketica) koja je glasila: KOLIKO VAM JE FIZIČKI IZGLED BITAN KOD ŽENA? Tu je situacija u jednom trenutku bila nerešena, a onda je pobedilo da je FIZIČKI IZGLED VEOMA BITAN – 55%, a 45% je bilo onih kojima FIZIČKI IZGLED NIJE BITAN. Pošto je ovako mala razlika, skapirala sam da kod starleta problem nije u provokativnom izgledu, već u manirima, ponašanju, moralu i vaspitanju. Lepa i zgodna žena će uvek lako privući muškarce, ali ukoliko ona nije duhovita, zanimljiva, pametna i kulturna, teško da će ga zadržati (ovo važi i za starletane, a ne samo za starlete). Vaši silikoni nisu problem, vaše provokativne fotke nisu problem, vaša garderoba nije problem, problem je ponašanje. I to je apsolutna istina. Drage moje, morate držati do sebe. Ne može svaki muškarac da vas ima (a kada kažem ovo ne mislim da ne može da vas ima neko ko nema pare, pa onda budete sa onim koji ima), birajte društvo, birajte partnere. Pokažite sebe u najboljem svetlu, popularnost i lepota su prolazne. Uvek će naići neko popularniji i lepši od vas. Ali će vaša harizma učiniti da se uvek istaknete, bez obzira da li imate lošije silikone i manje kubika od nove starlete.

Bila jednom jedna devojčica koja je duboko patila zbog toga što nije lepa i zgodna. Doduše više mislim da je patila jer nije imala normalno odrastanje i ljubav oba roditelja nego što je bio fizički izgled, ali ajde, neka bude da je ovo prvo u pitanju. Tata umesto da joj pomogne da izleči svoje komplekse i prihvati sebe i naravno zavoli sebe takvu kakva je, on joj je dao pare da uradi silikone. Uradila je grudi i usne…ali sada su za nju govorili da je zgodna, ali i da dalje nije lepa. To je bio okidač za nju pa je uradila remont čitave glave. Novi nos, nove usne, obrve, kapci, zatezanje, remont čitave vilice i brade, zubi itd. Ona sada govori za sebe da je najlepša i najzgodnija i da su svi odlepili za njom. Ponoviću opet, SAMA ZA SEBE GOVORI. Komentari javnosti je da ne liči na sebe i da je postala AVATAR. Iako je uradila sve te silne operacije ona i dalje nije srecna. Pati jer je zeljna ljubavi i paznje. Željna je da je neko iskreno voli jer još nijednom nisam videla da je neki muškarac nju predstavio kao svoju devojku i ljubav. Umesto da uvidi da problem nije u njenom fizičkom izgledu već u skandaloznom ponašanju i mogu slobodno reći brukanju, ona i dalje razmišlja šta može još da operiše. I tako će raditi dok ne počne da liči na Donatelu Versaće, a tu je već kraj.

Instagram je prepun fejk faca, loše i dobro fotošopiranih fotki, lažnog sjaja i luksuza, pa molim roditelje da na sve ovo utiči i svojoj deci objasne da NIJE INSTAGRAM ŽIVOT. Starlete ne smeju biti uzor devojčicama ni po koju cenu, bilo one imale završen državni fakultet ili najnoviji Mercedes. One su morale da prodaju dušu Đavolu da bi to imale. Prodale su svoju intimu, njihove fotke i snimci su zavrršili na porno sajtovima, niko ih ne smatra za ozbiljno i lako su zamenljiva roba. Mnoge žene koje se bave najstarijim zanatom se kriju iza izraza starlet (neke su i hapšene zbog toga). Nije smešno niti zanimljivo kada ne znate odgovore na osnovna pitanja i kada vam je jedina svrha u životu da zradite pare u rijalitiju i potrošite ih na silikone, krpice i kokain (droga i alkohol vrlo često prate starlete).

Devojke, ne dozvolite da vas muškarci gledaju kao seksualni objekat. Mnogo više zaslužujete od toga da 100.000 bolesnih pačenika masturbira na vaše fotke. Mislite o budućnosti, o tome da li želite porodicu, da li želite da se bavite ozbiljnim poslom i da imate ozbiljnu vezu. Niste potrošna roba, imate i srce i dušu. I naravno da možete sve same, nisu potrebni ni sponzori ni matore čikice.

Nakon što izađete iz rijalitija novac uložite u dobrog ginekologa, psihologa, kozmetičara, zubara. Ne ide da imate grudi petice i gljivice na stopalima. Ne ide da stavite hijaluron, a da vam fale trojke u ustima. Ne ide da imate nadogradnju kose od dva metra, a da psihički pucate na 5 min. Ne ide da imate dobru garderobu i tugu u očima. Razumem da je mnogo lakše kada si tužan i plačeš u Poršeu nego u Jugiću… ALI ZAŠTO BI IKAD PLAKALE KAD SVE MOŽE DA SE PROMENI?

Za kraj bih želela da dodam samo ovo: Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.