"JESI LI ZA TAJNU VEZU?" Kada se Samanta iz Svilajnca zaljubi nastaje HAOS! Milica Opasnica razotkriva kombinacije!
Foto: Emilija Jovanović

milica opasnica

"JESI LI ZA TAJNU VEZU?" Kada se Samanta iz Svilajnca zaljubi nastaje HAOS! Milica Opasnica razotkriva kombinacije!

Žene su poprilično konfuzna bića. Kada naiđe dečko koji ih poštuje i želi ozbiljnu vezu sa njima, one su u fazonu JAO ZNAMO SE TRI DANA, A ON BI DA ME ŽENI, NE MOGU JA TO, pa se onda zalete u zagrljaj onom ko od njih želi samo jedno, a to seks. U tom odnosu onda pate jer se zaljube u pogrešnog lika pa mole Boga da im ponovo pošalje onog smarača koji je želeo nešto više od njih. I tako sve u krug.

Objavljeno: 15:33h
Milica Stanimirović

DRAGA SAVETA ĆU DA ISTETOVIRAM NA ČELU

Sedim jedan dan u kafiću, pijem malu punu i kiselu vodu. Napolju neka kiša, tmurno vreme, ne mili mi se ni da pogledam u nebo pa uzmem telefon i zabuljim se u njega. Ulazim i izlazim iz Instagrama u nadi da će se nešto već desiti jer je dan bio očajan. I zamislite, desilo se. Vidim bivšu drugaricu, sa kojom sam se družila pre par godina, i ona ide pravo ka meni. Nabacila kez i kaže baš joj je drago što me vidi (a inače nismo pričale jer se dopisivala sa mojim dečkom). I ja joj kažem da je i meni drago što vidim nju, slagala sam, naravno, draža mi je bila šugava kiša od nje. Pitala me je da li je slobodno kod mene, ona je sama, ja sam sama, a dugo se nismo videle pa da popijemo kafu. Rekla sam da čekam Đoleta (to je moj izmišljeni drug još iz srednje škole), ali da možemo na kratko da se družimo. I sela je.

Odmah je počela priču o sebi i svojoj vezi jer meni na čelu piše DRAGA SAVETA. U početku je pričala sve lepo, da bi i na kraju priznala da sa tim dečkom nije u vezi nego u kombinaciji. Jezim se inače od reči kombinacija, bolje da mi kaže da se sa njim samo drnda. Onda sam videla da je glavni problem to što se ona zaljubila u osobu koji ne vidi nju kao osobu nego samo kao seks. Pokušavala je da ga opravda, kako je on bio ranije prevaren u vezi pa se sada plaši emocija, kako ga ona poznaje u dušu, kako će oni biti sigurno nekad zajedno, ali sada ne mogu iako ova kombinacija traje već dve godine. Ne, ona možda zna kakav je on, ali njega ne zanima kakva je ona. Ona laže samu sebe kako joj je u ovakvoj vezi lepo, a u stvari ona žudi za tim da on svima kaže da mu je ona devojka i da je voli. I tako je uvek u svakoj kombinaciji, uvek neko mora da zavoli. Ja još uvek nisam srela osobu da mi je rekla da se nikada nije zaljubila u kombinaciji i čvrsto stojim iza toga da ljudi lažu sami sebe da im je u tim šemama lepo, u stvarni nekima sigurno jeste, ali nije obostrano lepo. Obično su žene te koje se zaljube, koje pate za muškarcima i ostaju u takvim vezama samo zato jer gaje nadu da će se jednog dana udati za tog muškarca, a to nikad nije bio slučaj. Bar ja ne znam za takve slučajeve. Kombinacija je uvek i uvek samo seks i ako uključite emocije u takvom odnosu, pozdravite se gospođo sa životom.

SVE NAJBOLJE, POZDRAVITE VAŠU MAMIČKU

Pre dve godine mi se jako svideo jedan dečko. Bio je lep, pametan, obrazovan, visok i crn. Dugo smo se dopisivali i nije se desilo da zaspim, a da mi on ne poželi laku noć. U porukama je bio romantičan, pažljiv i duhovit. Sve što želim od muškarca. Onda smo se videli par puta i sve je išlo po planu, razgovori su bili dugi i puni smeha. Sve do jednog trenutka... rekao je da nije spreman za vezu već samo za kombinaciju. Pitala sam ga zašto, a on je rekao pa da se bolje upoznamo. Da se upoznamo u kombinaciji, kralju moj? Jesi li ispao majci iz ruku dok te je dojila? Kada sam rekla da nisam zainteresovana za takvu vezu on je rekao: „Jesi li za tajnu vezu?“ Napisala sam mu - SVE NAJBOLJE POZDRAVITE VAŠU MAMIČKU! Kasnije sam saznala da ima 3 devojke sa kojima je u kombinacijama pa sam ga brzo zaboravila. Nije sve kao što izgleda na prvu, nažalost. Odmah sam prekinula sve jer ja nisam za kombinacije, ja uvek zavolim, ja sam dupli rak u horskopu, razumite moj problem i bedu.

3 DANA SE ZNAMO, MOŽE BRAK?

Žene su poprilično konfuzna bića. Kada naiđe dečko koji ih poštuje i želi ozbiljnu vezu sa njima, one su u fazonu JAO ZNAMO SE TRI DANA, A ON BI DA ME ŽENI, NE MOGU JA TO, pa se onda zalete u zagrljaj onom ko od njih želi samo jedno, a to seks. U tom odnosu onda pate jer se zaljube u pogrešnog lika pa mole Boga da im ponovo pošalje onog smarača koji je želeo nešto više od njih. I tako sve u krug. Devojko draga, moraš da znaš koliko vrediš, moraš da shvatiš da si nešto mnogo više od poziva u ponoć. U prošloj kolumni sam pričala o Samanti iz Svilajnca (ona je postala sinonim za žene koje ne uključuju emocije već sve rade da bi zadovoljile samo sebe i maksimalno uživale) i zaista je ok da devojka bude fatalna Samanta u nekom periodu svog života, ali samo ako može da drži emocije na OFF. Nisu samo muškarci oni koji znaju da iskoriste nekoga za seks, to znaju i žene.

Ženama laži nisu stran pojam. Lažiramo lice šminkom, veličinu grudi brushalterom, boju kose...nosimo čak i lažno krzno. Žene su te koje lažiraju orgazme. Ali ne i emocije. Emocije kriju do određenog trenutka, a kada taj trenutak dođe (a uvek dođe, došlo je i Samanti iz Svilajnca) sve puca i pršti. Smatram da su emocije ono što pokreće i motiviše ženu. Ili bar mene. Ako je sve u redu na emotivnom planu i ako je žena ispunjena, verujem da može mnogo toga da postigne. Dragi moji muškarci, zato vas molim da se prepustite emocijama jer iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. A žena je jaka ako je voljena. TAČKA.

Da li želite da vam vaš muškarac ne čestita rođendan, praznike, da sa vama ne izlazi i ne putuje? Da vas nikada ne upozna sa drugarima, a kamoli porodicom? Da vas zove samo kada je napaljen ili pijan? Da vas lako zameni svakom sledećom koja naiđe? Da nije uz vas kada ste tužne, depresivne, kada imate problem ili ste same? Da ne zna koji je vaš omiljeni film, šta volite da radite, i koji parfem koristite? Da ne zna vaše prijatelje, porodicu, detalje iz detinjstva, uspomene? Da nije uz vas kada ste bolesne ili kada su oni dani u mesecu da vam donese slatkiše i ćebe da se utoplite? Da ne zna ništa više o vama osim veličine vaših grudi? Ako vam je sve ovo ok i ne smeta vam – kombinacija je idealna za vas. Uživajte. Ponovo tačka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.