"BOJANU JE DESET DANA BOLEO STOMAK,USLEDIO NEŠTO NEOČEKIVANO" Goca Božinovska otkrila PIKANTERIJE snajkine trudnoće
Foto: Marina Lopičić

au!

"BOJANU JE DESET DANA BOLEO STOMAK,USLEDIO NEŠTO NEOČEKIVANO" Goca Božinovska otkrila PIKANTERIJE snajkine trudnoće

Prvi put iskreno o tome što će postati baka

Objavljeno: 11:20h

Mirko Šijan i Bojana Rodić postaće roditelji, a radosne vesti podelili su sa svojim najmilijima. Pevačica Goca Božinovska od sreće za kurir.rs kaže da joj je ovo najlepši poklon koji je mogla da dobije za Božić.

mirko šijan
foto: Printscreen Instagram

- Najlepši božićni poklon sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakučio je za jelku. "Malo kasnim sa poklonom", rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi se telefon pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB - presrećna je buduća baka.

- Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde, a oni meni za Božić za tekst za trudnoću - priseća se pevačica.

- Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon. Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba - rekla je za kraj Božinovska za "Kurir" i svima poželela srećan Božić, mnogo radosti i zdravlja.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.