PRIČALO SE DA SU U SUKOBU, A SADA JE DOŠAO KRAJ?! Severina i JK stavljaju TAČKU, OVO IH POVEZUJE!
Foto: Printscreen

dugo se čekalo!

PRIČALO SE DA SU U SUKOBU, A SADA JE DOŠAO KRAJ?! Severina i JK stavljaju TAČKU, OVO IH POVEZUJE!

U poslednjih nekoliko godina, pričalo se o netrpeljivosti između Severine i Karleuše. To se i promenilo.

Objavljeno:

Iako pevačica Jelena Karleuša nije želela ni da pozdravi Severinu Kojić, a često je imala sukobe sa Splićankom. Obe imaju dosta toga zajedničkog. Regionalne su zvezde koje su imali eksplicitne skandale, obe su udate,a kao da nisu, obe imaju supruga fubdalera, Severina doduše bivšeg.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ali krenimo ispočetka. Nije poznat razlog zašto je Karleuša počela da 'ne voli' Severinu. Pre četiri godine obe su gostovale na koncertu Saše Matića u Beogradu. U bekstejdžu Karleuša nije pozdravila Severinu, što su zabeležile i kamere televizijskih ekipa. Prošla je pored Seve kao pored „turskog groblja“. Splićanka se tada kiselo nasmejala. Posle je Karleuša izjavila da nije prepoznala Severinu.

- Prošla sam, kako kažu, ‘nemo’ i bez odgovora pored nje samo zato što je nisam prepoznala. Sorry. Nema zle krvi. P.S. pozdrav i za Seve i za Kebu - izjavila je tada Karleuša.

Severina Kojić
foto: J. M. S./ATAImages

Godinu posle opet je udarila po Severini. Publiku u Nemačkoj pozdravila je rečima: 'Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao ući, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mesta'.

Bilo je tu još obračuna, ali samo s Karleušine strane. Seve joj nije odgovarala na prozivke. Pre tri godine Karleuša se osvrnula oko toga što je Sevi procurio privatni filmić pre 16 godina. 'Dama ne može biti žensko ako je snimila hard-core pornić', pisala je Karleuša na Twitteru aludirajući na Sevu. Razlog napada bio je taj što je Seve prije nje objavila duet s MC Sajsi.

Prie dve godine, nekako u ovo doba, Karleuša se našla u 'Sevinoj štikli'.

Karleuša je tad sve demantovala, a nekoliko meseci posle, u intervjuu za jednu televiziju, dotakla se i Severine, koju je iznenada počela "lajkovati"

- Da kažem ja par reči o Severini. Mislim da generalno, što se mode tiče, da se niko ne naljuti, biću surovo iskrena, ali Maya Berović nema šta da traži uz nekoga ko ima jako puno ukusa - započela je Karleuša i nastavila:

- Severina je jedna od retkih žena koja stvarno pod jedan zna nositi ono što njoj stoji. Da ne nosi ono što je trend, nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno. Ja se često inspirišem Severininim Instagramom. Gledam šta bih ja obukla.

Karleuša je tad otkrila i da je blokirala na Instagramu dizajnera Juraja Zigmana jer se, kako je rekla, umislio.

- Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam. Toliko se uzvezdio otkako je došao do Cardi B i ostalih svetskih zvezda. Zaboravio je na mene pa je sad na merama - rekla je.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages.

I dok Karleuša uporno tvrdi da između nje i supruga, fudbalera Duška Tošića, vlada idila, Seve o svom ljubavnom životu mudro ćuti. Splićanka je tek promotno demantovala da između nje i mladog vinara Tomislava Voštinića ima išta više osim prijateljstva, iako ga je prošlo leto vodila na krstarenje i predstavljala kao telohranitelja.

Nadalje, obe pevačice i dalje su u braku. Karleušin suprug igra za kineski fudbalski klub i retko se viđaju, a Sevin Igor Kojić je u Beogradu i oni se pak uopšte ne viđaju. Kad nije u Beogradu, obilazi manastire u kojima traži duševni mir. Seve i Igor nisu se videli, tvrde njihovi susedi, od aprila prošle godine, nakon što se pevačica sama vratila iz Beograda u Zagreb.

U Beogradu je provela mesec dana kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi, kad je navodno došlo do povišenih tenzija zbog kojih je Seve izletela iz kuće i sela u auto. Tad ju je zaustavila policija jer je kršila policijski sat, zbog čega je morala da plati novčanu kaznu. Igora je nakon toga spomenula samo jednom, ovoga leta kad mu je preko Instagrama čestitala 33. rođendan...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.