NAKON DUGE MEDIJSKE ILEGALE, POSLEDNJEG DANA U GODINI RADA ZA ESPRESO!"Smrt voljene osobe me je emotivno RAZORILA"!
Foto: Ana Paunković

espreso novogodišnji intervju!

NAKON DUGE MEDIJSKE ILEGALE, POSLEDNJEG DANA U GODINI RADA ZA ESPRESO!"Smrt voljene osobe me je emotivno RAZORILA"!

Nakon duge medijske pažnje i ne pojavljivanja, ona se na radost svih nas vratila.

Objavljeno: 19:50h
Ermin Biberović

Najatraktivnija i najzgodnija pevačica na našem prostorima - Rada Manojlović.

Srprska folk pevačica koja je već uveliko uspešno izgradila ime na našoj domaćoj sceni, važi za jednu od ličnosti koja pravi najbolje žurke i ludnicu gde god se pojavi.

Kada je imala devetnaest godina, njena majka se razbolela i preminula je od raka grlića materice. Teško je živela jer je sama morala da zarađuje za školovanje. Otac Rade joj je bio velika podrška i od njega je nasledila talenat za muziku. Ima mlađu sestru Mariju za koju je vezana i polubrata Nenada koji je, takođe, pevač.

S obzirom da smo od nje saznali da jedva čeka da isprati 2020. godinu, odlučili smo da porazgovaramo o svim detaljima, kako pozitivnim tako i negativnim vezanim za ovu godinu. Uživajte u nastavku intervjua.

Rada Manojlović
foto: Ana Paunković

Po čemu ćeš pamtiti ovu godinu?

- Mislim da ćemo svi pamtiti ovu godinu po tome što nam je zaustavila živote i okrenula ih navrat nanos i naopačke, i što je počeo jedan drugi period, nama nepoznat i neizvestan. Ipak, optimista sam uvek i u svakoj situaciji u životu, pa i u ovoj. Verujem da će se u 2021-oj naći način da sa ovim živimo normalno, kao i sa svim drugim virusima i problemima koji su se desili čovečanstvu tokom istorije, da ćemo se jednostavno saživeti sa svim ovim i shvatiti da život ne može da stane.

Manojlovićeva je pre nekoliko meseci pretrpela težak životni udarac kada joj je preminula baka,koju je, kako je uvek isticala, doživljavala "kao drugu majku", naročito nakon majčine smrti. Želeli smo od nje da čujemo kako se sada oseća i da li joj je bar malo lakše?

- Nažalost, zbog porodične tragedije koja me je zadesila, često sam kroz intervjue ovih dana govorila o tome, da je sreće pa da ovu godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana (baka po majci), za koju smo sestra i ja bile enormno vezane i koja je bila najvažnija ženska figura u našem zivotu, posle smrti mame. Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina, tako da smo to bas teško podnele i dosta se povukle, kao što vidite i po meni i po mom ucešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo važno, a kamoli neki novinski članci i komentari raznih ličnosti. Pa čak ni korona.

Rada Manojlović
foto: Sonja Spasić

Ona je nedavno bila uplašena zbog trenutne situtacije sa korona virusom, tako da je otputovala u rodni Četerež kako bi na sigurnom mogla da kontroliše svog oca koji spada u rizičnu grupu za zarazu.

Kakvi su ti poslovni budući planovi i da li možemo u skorije vreme da očekujemo novu pesmu?

- Kada sam ja lično u pitanju, imam nove pesme koje lagano spremam, mnogo mi se sviđaju i mislim da će početak 2021. biti dobar period da malo razveselim i obradujem i sebe i publiku novim pesmama.

Za kraj, šta bi poželela našim čitaocima Espresa u Novoj 2021. godini?

- Život ide dalje i uvek ima razloga i energije za osmeh, ljubav, sreću, uspeh i nove pobede. Svima želim srećniju i uspešniju Novu 2021. godinu, da budu jaki, zdravi, da čuvaju i vole, sebe i svoje bližnje. Da se ohrabruju, da ne padaju pod utičaj loših vesti, da se sklanjaju maksimalno i od loših vesti i od loših ljudi, da se drže sebe i svoje porodice, ljudi koji im žele dobro, da se smeju, gledaju dobre filmove, serije, čitaju zanimljive knjige, bilo šta što će im nahraniti i ojačati duh. Jer na kraju balade, mi smo sami krojači svoje sreće, istina je da nas život stavlja u razne situacije, ali mi biramo način na koji ćemo se izboriti sa tim. Ne može ti niko ništa ako ga ne pustiš. Zato svima želim glavu gore, osmeh na lice i idemo dalje.

Rada Manojlović je čestitala Novu godinu svim pratiocima Espresa:

Espreso portal želi svim čitaocima da čestita 2021. godinu, puno zdravlja, smeha, uspeha i sreće. Hvala što nam verujete, što ste i ove godine bili uz nas, hvala vam na čitanju i svim rečima podrške, hvala i na kritikama, nastojaćemo da u novoj godini budemo još bolji i da ispunimo sva vaša očekivanja.

(Espreso.co.rs/ ERMIN BIBEROVIĆ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.