NEPRIKOSNOVEN I BEZ DLAKE NA JEZIKU - SAŠA VIDIĆ! Većina je ove godine loše obučena, izdvojiću samo JK I SEVERINU!
Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO!

NEPRIKOSNOVEN I BEZ DLAKE NA JEZIKU - SAŠA VIDIĆ! Većina je ove godine loše obučena, izdvojiću samo JK I SEVERINU!

Odlučili smo da kontaktiramo najpoznatijeg modnog kreatora i priredimo vam malo iznenađenja u okviru intervjua...

Objavljeno: 20:04h
Ermin Biberović

Saša Vidić je jedan od naših najpoznatijih modnih kreatora i stilista, koji je poznat kao osoba ,,oštrog jezika" i jasnih stavova po pitanju odevanja javnih ličnosti na našoj sceni, te ne štedi ni kritike ali ni pohvale kada je u pitanju modni izbor naših slavnih.

Osnivač je modne marke "Broz", a svoju prvu reviju kojom je predstavio ovaj brend, održao je 1997. godine, a sama revija izazvala je oprečne reakcije šire javnosti,a i modnih stručnjaka,ali je već tada bilo jasno, da se na modnoj sceni pojavio neko ko je spreman na totalni modni apdejt i ko već ima izgrađene sopstvene ideje i lični pečat.

S obzirom da nam se bliži Nova godina i celokupna euforija oko predstojećih praznika, odlučili smo da kontaktiramo Sašu Vidića i priredimo vam izuzetno lep intervju s njim. Uživajte u nastavku.

Saša Vidić
foto: Filip Plavčić

Kao što i svi znamo, Saša se često spominjao u kontekstima koji se tiču prijateljstava i raskida istih. Prema tome, ono što smo prvo želeli da saznamo od njega je to, da li ga je u ovoj godini nešto posebno razočaralo ili rastužilo?

- Jeste. Ljudi! Ne svi, ali svakako su učinili dobro. Zauvek su precrtani, tako da čak i ne razmišljam o njima.

Da li žališ za nekim prekinutim prijateljstvima i da li imaš na listi u planu brisanje novih ljudi početkom Nove godine?

- Nikada ne žalim. Da je bilo dobro, baš kao što neki predstavljaju, nije tako. Uostalom, medalja ima dve strane. Dovoljno smo se razumeli.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

Kada su u pitanju ličnosti sa naše domaće scene, Saša itekako ima sadržaja i materijala za ocenjivanje istih.

- Uh, pa, jako malo sam pratio domaće ličnosti,a i TV, zato što su većinom svi loše obučeni. Izdvojiću samo dve žene, Jelenu Karleušu i Severinu Kojić.

Kakvi su ti poslovni budući planovi?

- Planovi za novu kolekciju i uopšte su uvek tu, ali naravno živećemo i dalje u kovid sistemu. Planiram da uradimo video reviju sa sjajnim Dejanom Miličevićem.

S kim i kako ćeš dočekati i provesti Novogodišnju noć, i da li imaš neku posebnu želju?

- Najverovatnije sam, zato što sam trebao kao poslednjih godina da to bude Rim, za sada je to teško reći, pošto je u ovom trenutku Italija zaključana zbog virusa, bez obzira što imam EU papire. Što se tiče želja: DA SE NAPOKON ZAVRŠI OVAJ PAKAO "KINESKE KUGE", da se čuvamo, da prodam stan i kupim novi, manji, a isto tako i u Italiji.

Saša Vidić
foto: Printscreen

Espreso portal želi svim čitaocima da čestita 2021. godinu, puno zdravlja, smeha, uspeha i sreće. Hvala što nam verujete, što ste i ove godine bili uz nas, hvala vam na čitanju i svim rečima podrške, hvala i na kritikama, nastojaćemo da u novoj godini budemo još bolji i da ispunimo sva vaša očekivanja.

(Espreso.co.rs/ERMIN BIBEROVIĆ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.