NAJINTRIGANTIJA MLADA ZVEZDA - VANJA FOTOVIĆ! Kada bi mi neko ukrao telefon, DRŽAVNI VRH bi se itekako UZDRMAO!
Foto: Privatna arhiva

ekskluzivno ZA ESPRESO!

NAJINTRIGANTIJA MLADA ZVEZDA - VANJA FOTOVIĆ! Kada bi mi neko ukrao telefon, DRŽAVNI VRH bi se itekako UZDRMAO!

Praznici nam stižu, euforija je sve veća, a poznate ličnosti sa domaće scene i regiona čestitale su Novu godinu čitaocima Espreso portala.

Objavljeno: 17:15h
Ermin Biberović

Vanja Fotović, influenser iz Hrvatske i poznati Tik toker, svojevremeno je postao hit na društvenim mrežama zbog svog specifičnog modnog stila i neverovatnih izjava, a sada je odlučio da stavi sve karte na sto i odgovori na mnoga pitanja.

On je za naš portal vrlo rado otkrio nove, pikantne detalje iz svog života. Počev od onih tužnijih stvari koje su ga zadesile ove godine, nabacivanja muškaraca sa naše javne scene, o poslovnim budućim planovima, pa do malo pozitivnijih stvari i onih omiljenih predstojećim praznicima.

Vanja Fotović
foto: Instagramscreen

- Da li postoji nešto što te je baš razočaralo i rastužilo u ovoj godini?

- Generalno najviše me rastužilo i razočaralo ovo stanje sa pandemijom, toliko nedužnih života koji su se ugasili u celom svetu. S druge strane, za mene je ovo bila godina u kojoj sam najviše vremena proveo sa svojom porodicom i prijateljima. Mislim da ni jednu do sad nisam ovako kvalitetno proveo sa ljudima koji mi zaista znače, čak sam i uprkos pandemiji uspeo putovati, haha. Proveo sam par meseci u Austriji, te mesec dana na odmoru u Italiji. Doduše, ja sam prvi lockdown koji je bio u martu proveo zatvoren u Italiji sa najboljom drugaricom, i tada smo zapravo shvatili, koliko dobro funkcionišemo i koliko poštujemo jedno drugo. Znaš šta znači provesti čeitiri meseca sa jednom osobom u istom stanu, a da se ni jednom u ta četiri meseca ne posvađate, zvuči nestvarno, čak i meni. Ova godina je u suštini jedan veliki tornado za mene.

- Da li te muvaju muškarci sa javne scene?

- Haha, zanima me kada ce se mediji odvojiti od moje spavaće sobe?! Da, javljaju se i muvaju , bilo to preko instagrama ili nabave broj, jer imam jako puno poznanstava na javnoj sceni, pa uvek neko nekoga poznaje, a neki su dovoljno hrabri da i u izlasku priđu (ti su mi i najdraži logično).

- Često se znam našaliti u društvu, da meni kada bi neko ukrao telefon ili kada bih ga izgubio, mnogi brakovi bi propali, a i državni vrh bi se itekako uzdrmao, haha.

S obzirom da se često spekuliše i spominje Vanjina emotivna strana ličnosti, pitali smo ga da li trenutno postoji neka osoba u njegovom životu koja je zadobila njegovu pažnju?

- Trenutno nemam simpatiju, nemam ni dečka, što je zapravo odlično jer stižu praznici, a ja nemam dodatni trošak haha, ali s druge strane nisam sam, uvek imam nekoga. To bi se moglo nazvati kao 'prijatelji sa povlasticama' i to mi trenutno najviše odgovara.

Vanja je vrlo ažuran kada je u pitanju moda,tako da ga vrlo često možemo videti u različitim odevnim kombinacijama, a po svemu sudeći, svaki put ima pravi pogodak!

Vanja Fotović
foto: instagramscreen

- Kakvi su ti poslovni budući planovi?

- Iskreno, ne želim ništa da planirm, jer sve što sam isplanirao za ovu godinu, ništa se nije ostvarilo zbog situacije koja nas je sve zadesila, tako da mi je trenutna misao vodilja - biti u toku.

- Jesi li imao situaciju da ti pišu oženjeni muškarci, kakve ponude oni imaju i kako postupaš u takvim situacijama?

- Naravno, ali to ne treba biti nista iznenađujuće, nisam ni poslednji ni prvi kojem pišu oženjeni muškarci, iskreno mislim da ne postoji osoba koju nije muvao oženjeni frajer, samo su svi lažno moralni i nisu iskreni, pa glumataju kao da se to njima nikad nije dogodilo, te onda padaju u nesvest i iščuđavaju se, bile to žene ili gej populacija, a svi jako dobro znamo da ti koji se najviše žgražavaju i čudom čude, ti bi prvi, ako već nisu, legli u krevet sa oženjenim muškarcem.

- Što se tiče njihovih ponuda, bilo je tu svega, da sam bio pametan i pohlepan verovatno bih do sad imao tri stana na svoje ime, ali moji me nisu tako odgajili.

@vanjafotovic

moze jedna stuka u slagu gospodjo?

♬ original sound - Marko

- Da li si se suočavao sa neprijatnim situacijama na ulici, npr: da ti je neko dobacivao pogrdne reči, vređao te, napao ili nasrnuo fizički na tebe? Kako bi reagovao u tom trenutku?

- Nekad davno kada sam bio dete uvek su dobacivali, ali dalje od toga nikada nije išlo, poslednjih 7-8 godina nemam problem ni sa čim, niti ko dobacuje, niti bilo šta drugo.

- Zapravo, kada sretnem one ljude koji mi pišu preteće poruke u inboks (pošto pamtim lica jako dobro) sagnu glavu i samo prođu pored mene, tu dolazimo do one - pas koji laje, ne grize.

S obzirom da nam se bliži omiljeni i dugo očekivani period u godini, s kim ćeš i kako provesti Novogodišnju noć?

- Nadam se da cu Novu Godinu provesti kod najbolje prijateljice u Italiji, upravo smo u planiranju i organizaciji iste, sto se tiče mojih želja za Novu Godinu, iskreno, koliko god ovo zvučalo kao kliše, jedina moja želja za sledeću godinu je ta da svi sačuvamo zdravlje, mentalno zdravlje i zdravlje, to da su mi porodica i prijatelji srećni i pored mene, ništa drugo.

Vanja je čestitao svim čitaocima Espresa Novu godinu! U nastavku pogledajte njegovu čestitku:

Espreso portal želi svim čitaocima da čestita 2021. godinu, puno zdravlja, smeha, uspeha i sreće. Hvala što nam verujete, što ste i ove godine bili uz nas, hvala vam na čitanju i svim rečima podrške, hvala i na kritikama, nastojaćemo da u novoj godini budemo još bolji i da ispunimo sva vaša očekivanja.

(Espreso.co.rs/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.