NAKON OVOG SNIMKA RASKINULA JE SA DEČKOM! Jelena Nikolić -KONTRAKULTURNA nije ni SLUTILA DA ĆE SE OVO DOGODITI!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Ustupljena fotografija

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO!

NAKON OVOG SNIMKA RASKINULA JE SA DEČKOM! Jelena Nikolić -KONTRAKULTURNA nije ni SLUTILA DA ĆE SE OVO DOGODITI!

Jelena Nikolić Kontrakulturna - čestitala je svim pratiocima Espreso portala Novu godinu i predstojeće praznike u svom stilu

Objavljeno: 09:35h
Ermin Biberović

Jelena Nikolić poznatija kao Kontrakulturna, mlada je dizajnerka, stilistkinja i književnica. Otkada se pojavila na javnoj sceni ne prestaje da intrigira i oduševljava celokupnu masu koja je prati, a često je i na meti osuda,kritika. Takođe, ima i emisiju "Netkulturno" koja redovno broji milionske preglede, a ona je još više upotpunjuje sebi svojstvenim načinom i odabirom ljudi za koje smatra da su kvalitetni za emisiju. Vrlo često je i na meti komentara zbog svojih ljubavnih veza i odabiru muškaraca, ali ona uživa i sigurno korača ka svojim ciljevima.

S obzirom da se bliži vreme koje svi željno iščekujemo čitave godine - Nova godina, odlučili smo da kontaktiramo Jelenu i od nje čujemo kako će ona provesti istu.

Kontrakulturna
foto: Instagramscreen

Ona nam je ispričala vrlo zanimljivu anegdotu koja joj se dogodila pre nekoliko godina kada je zajedno s drugaricom bila u restoranu, a glavni junak cele priče bio je jedan deka koji joj je uputio poučnu poruku.

- Ne odgovarajte na stare poruke. Kada dođe 2021. želim vam da sve nekako loše stvari koje su vam se dogodile, ostavite negde u 2020. godini. Da iza ovoga svega što je iza nas izvučemo neke dobre pouke, takođe verujem da smo nekako spremni za sledeću godinu mnogo više, da su bili neki teški izazovi ispred svih nas,ali verujem i znam da ćemo uspeti nekako to da prevaziđemo.

Takođe, Jelena se osvrnula na to ko je njena najveća podrška u životu, ko joj daje snagu i otkrila kako će i s kim provestu Novogodišnju noć i predstojeće praznike:

- Ono što meni uvek daje snagu je, moja porodica, moji prijatelj i moj partner, s kojima ću inače i provesti taj period Nove godine. Ja se trudim da čitav Decembar popunim tim ljudima koje najviše nekako volim, zato što je čitav taj period prelep za mene. - rekla je Jelena u video - snimku.

Međutim, Nikolićeva nije ni slutila da će par dana nakon ovog snimljenog videa raskinuti sa pomenutim dečkom, tako da se nadamo, da će joj ovo ostati jedna lepa uspomena i da je moglo da bude lepo.

Čuvajte one koje volite i budite odgovorni prema sebi, jedni prema drugima. Znam da ste to čuli milion puta, ali mislim da je to izuzetno važno da svi naučimo nešto iz svega ovoga,a to je da stvarno treba da budemo odgovorni prema Planeti, porodici, prijateljima,partnerima i da damo nekako najlepše životu i sebi. Hvala vam što pratite Espreso, hvala vam što pratite mene. - za kraj intervjua rekla je Jelena i mi ćemo ovim njenim divnim porukama i željama završiti isti.

Espreso portal želi svim čitaocima da čestita 2021. godinu, puno zdravlja, smeha, uspeha i sreće. Hvala što nam verujete, što ste i ove godine bili uz nas, hvala vam na čitanju i svim rečima podrške, hvala i na kritikama, nastojaćemo da u novoj godini budemo još bolji i da ispunimo sva vaša očekivanja!

(Espreso.co.rs/ ERMIN BIBEROVIĆ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.