EKSKLUZIVNO OTKRIVA ZA ESPRESO! Porodična drama Dejane Živković!
Foto: Printscreen

šok!

EKSKLUZIVNO OTKRIVA ZA ESPRESO! Porodična drama Dejane Živković!

Kraj godine je bio stresan za našu manekenku.

Objavljeno:

Još nekoliko dana je ostalo do kraja 2020. godine, a ovu godinu definitivno je obeležio virus korona. Manekenka Dejana Živković otkriva za naš portal koliko je ova epidemija uticala na njen život.

– 2020. godina je izuzetno teška godina za mene. Znam da se mnogi slažu sa mnom, kao i da će mnogi reći da je godina katastrofalna, dosadna i naporna. Mimo toga, korona me nije zaobišla. I ne jednom, već dva puta, ali i to nije toliko strašno. Korona je zarazila mnogo mojih prijatelja, kao i naravno, meni na prvom mestu, i članove moje porodice. Otac mi je skoro mesec dana proveo u bolnici i borio se za život, što ni sama ne znam kako sam preživela. Sada je hvala Bogu mnogo bolje i ubrzo dolazi kući, ali ga čeka dug oporavak.

Dejana Živković
foto: Printscreen

Postoji li možda i nešto lepo po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu?

– Bilo je naravno i lepih trenutaka u ovoj očajnoj godini, dosta prirode, svežeg vazduha, dugačkih šetnji, novih zanimljivih poznanstava. Konačno sam upoznala našu divnu Srbiju i sve njene čari. Proputovala je uzduž i popreko. Dosta sam radila na sebi, dosta sam pročitala knjiga, počela sam drugačije da gledam na svet i da vrednujem sve oko sebe.

Bez čega si u 2020. naučila da možeš da živiš i bez čega ranije nisi mogla?

– Naučima sam da mogu da živim bez konstantnih putovanja, na koje sam navikla od svoje 18. godine. Dosta sam sazreela i mogu slobodno da kažem da konačno znam svoj put, na znam šta želim za sebe, koga želim pored sebe i šta je zapravo najvažnije u životu. Mogu slobodno da kažem da u 2021. ulazim kao nova Dejana, zrelija, stabilnija u svakom smislu, sa mnogo naučenih lekcija. Koliko god 2020. bila teška, ja sam veliki pozitivac i uvek gledam da izvučem najbolje iz svega, ako ništa drugo, barem poruku da se bez svega može i da su sreća i zdravlje jedino važni. Sve ostalo dolazi samo od sebe.

dejana živković
foto: instagram/dejanazivkovic

Gde ćeš proslaviti Novu godinu?

– Novu godinu ću proslaviti u Dubaiju, gde idem sa drugaricama. Tamo imam nekoliko slikanja, a i to je jedino mesto gde može normalno da se funkcioniše i gde mogu malo da se odmorim nakon svega lošeg što sam prošla u poslednjih dva meseca.

Inače, da podsetimo, otac Dejane Živković je advokat Radomir Živković, koji je poznat i po dugogodišnjoj diplomatskoj karijeri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.