"OZBILJNA ČISTKA JE NAPRAVLJENA"!Đorđe David PRVI PUT otvoreno o porodici,ovo je godina koja mu je PROMENILA ŽIVOT!
Foto: Damir Dervišagić

skandal intervju

"OZBILJNA ČISTKA JE NAPRAVLJENA"!Đorđe David PRVI PUT otvoreno o porodici,ovo je godina koja mu je PROMENILA ŽIVOT!

Rok muzičar i jedan od članova žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, ekskluzivno je za portal "Espreso" sumirao utiske godine na izmaku ali i progovorio o svojoj intimi koju je od sada čuvao od javnosti.

Objavljeno: 14:32h

Poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku Đorđe je bez zadrške odgovarao na naša pitanja i davao iscrpne odgovore iz kojih smo dosta toga saznali o ovom muzičaru.

Na samom početku razgovora osvrnuo se na period koji je bio jako težak za njega, borba sa bolesti iz koje je jedva izvukao živu glavu i izašao kao pobednik. Korona virus koji teroriše već godinu dana celu planetu mnogima je promenio život iz korena pa tako i ovom umetniku.

1. Kakva vam je bila 2020.godina?

- Ovo je godina u kojoj sam imao najveća iskušenja, spoznao koliko sam jak i koliko mogu da se dignem u trenutku kada sam praktično nokautiran, kada sam bio na patosu. Ovo je godina kada sam otpisao mnoge ljude iz života, zbog bolest koja me je zadesila tj. Kovida pa onda i lom noge. Ozbiljna čistka je napravljena!

2. Šta je dobro što ćete pamtiti a šta loše pored Kovida u ovoj godini?

- Loša strana je što, naravno, posao najviše trpi, a dobre strane, ako uopšte postoje, što čistije sagledavam stvari u ovakvom miru i tišini. Mnogo ludaka je izašlo na ulice, kao pečurke posle kiše, lako se prepoznaju, popuštaju psihički i strašno ih je lako determinisati. Neke ljude za koje sam mislio da su stabilni su ispali ordinarne budale i kreteni koji su bili prikriveni kao nekakvim normalnim stanjem. Najbolja strana ove godine što sam ukapirao koliko ima bolesnika u Srbiji.

Đorđe David
foto: Nemanja Nikolić

3. Koje su vam želje i planovi za 2021.godinu

- Imam plan da sve podignem na viši nivo, samim tim što album sada izlazi, što će se snimati spotovi, praviće se nove predstave, stare će se i dalje igrati...Da do kraja uradim najčasnije svoje žiriranje u Zvezdama Granda. Što se tiče želja, imam samo jednu. Da mi dete bude zdravo, da mi moja Ana bude zdrava, da mene služi grlo i da budem zdrav i da svi saradnici u mom bendu budu zdravi. Znači, samo ZDRAVLJE za ljude koje volim i koji me okružuju!

4. Retko spominjete porodicu u javnosti kako su oni podneli kada ste bili pozitivni na koronu?

- Porodica je bila u šoku kada je saznala da bolujem od toga, pogotovo kad su se desila ta tri dana kome. Ja znam samo ono što su mi pričali kada sam izašao iz bolnice da su billi u neverovatnoj panici, ali da su verovali u tu moju fizičku i pihičku snagu da ću to izdržati. Ana je mogla da se kladi da ću pobediti bolest, rekla je da najviše volim svoju Stašu, rokenrol i bend i da je to dovoljan motiv da izdržim sve to.

Đorđe david
foto: printscreen

5.Kako komentarište žiri u Zvezdama Granda, ko vam je najdraži član, a sa kim ne možete da pronađete zajednički jezik?

- Žiriranje u ZG je provera samog sebe koliko si jak i sposoban da mladim ljudima preneseš nešto što će njima podići kvalitet pevanja ili scenskog nastupa. Nisam zadovoljan, ja sam prezadovoljan i zahvalan Popoviću što mi je ukazao poverenje. Bosanac najbolje poznaje muziku, Snežana i Ana su žene koje narodnu muziku toliko dobro pevaju da možeš da ih slušaš u bilo koje doba dana ili noći, Marija je škorpijetina kakvu volim, kod nje nema sredine i zbog toga je obožavam. Viki je najbolji čovek na estradi kog sam upoznao za ovih 56 godina, kad je u pitanju Jelena Karleuša žao mi je što mi ona nije rođena sestra. Kada bih imao takvu sestru pored sebe bio bih svetska zvezda.

6. Koliko vas je uzdrmalo to što nema nastupa, koncerta i što je ovo najgori period za muzičare?

- Teško kao i svi ostali. Nisam pevač koji peva u klubu, to ne bih mogao da radim, ne bih mogao da dozvolim da me neka budala provocira dok imam mikrofon u ruci. Mislim da bih bio užasno konfliktan. Svakako je teško, ne mogu da se rade koncerti na trgovima, halama i to je ono što me boli. Ali sve je ovo ostavilo prostora da se napravi ozbiljna strategija.Svaki dan je kao godina nama koji od ovoga živimo, ali moramo biti svesni da će se krenuti sa normalnim radom u nekom periodu. Bićemo svi bogatiji za iskustvo više. Jako dobro ćemo očistiti okolinu, istisnuti ljude iz života koji su bili lažni. U svakom zlu ima i dobrih stvari, kao i kad je sve dobro pojavi se neko zlo. Čovek uvek mora da bude spreman i na jedno i na drugo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.