NEOBUZDANA ZAVODNICA IZ "SE*S I GRADA" DANAS IMA 64 GODINA, A NE ŽELI DA IMA DECU!Bizaran RAZLOG se krije iza toga!
Foto: youtubescreen

užas!

NEOBUZDANA ZAVODNICA IZ "SE*S I GRADA" DANAS IMA 64 GODINA, A NE ŽELI DA IMA DECU!Bizaran RAZLOG se krije iza toga!

Kim Katral (64), koja se proslavila 1998. godine kao Samanta Džouns u hit seriji "Seks i grad", otkrila je zašto nikada nije postala majka.

Objavljeno:

Glumica je iskreno govorila o toj temi u podkastu „Ženska nagrada za beletristiku“ i iznenadila objašnjenjem. Kim je, naime, istakla da je odlučila da nema decu upravo zbog „Seksa i grada“, koji ju je proslavio.

Kaže da je veliki uspeh doživela kada je imala 41 godinu, u vreme kada su mogućnosti za zrelije žene bile ograničene u glumačkom svetu. "Bila je 1998. godina i morao bih da postanem naučni eksperiment. Moj partner i ja uvek bismo trebali biti slobodni da imamo seks u određeno vreme. Nije bilo načina da se to uradi u zdravom, emocionalnom, fizičkom, pa čak i fizičkom stanju sa rasporedom snimanja 19:00 “, rekla je Kim.

"Takođe sam imala 41 godinu i mislila sam da moram da donesem tu odluku za svoje dobro. I volim da radim, posao mi je bio prolaz u svet nezavisnosti i slobode i obrazovanja", dodala je.

Katral ističe da je sjajno što se uloge sada pišu i za žene u 60-im godinama. Inače, u medijima se mnogo pisalo da je Kim kriva što nije snimila treći deo filma „Seks i grad“ zbog svađe sa Sarom Jessicom Parker, ali nije želela direktno da kaže da li je to pravi razlog.

"Sećam se da je na društvenim mrežama bilo puno tuge jer nisam želeo da snimam treći deo i bilo je neverovatno. Ljudi su mi pisali: 'Radim u banci i ne volim tog i tog kolegu i ne volim radno vreme. Ne volim svoje posao, ali ja to radim, a onda i ti snimaš tu ulogu. ' Toliko bede “, rekla je jednom glumica.

Kim, koja trenutno glumi u seriji „Filthi Rich“, godinama je u vezi sa 14-godišnjim Russell Thomasom. Često ističe koliko je sjajan čovek.

Inače, glumica iza sebe ima tri neuspela braka. Prvi put je uplovila u bračnu luku 1977. godine sa Larrijem Davisom, ali dve godine kasnije njihov brak je poništen. Kim je uspela da još malo održi u životu svoj drugi brak, pa se udala 1982. godine i ostala dugih sedam godina.

Tokom tog braka sa Andreom J. Lison, Kim je živela u Nemačkoj, gde je naučila da tečno govori jezik. Do trećeg braka došlo je mnogo kasnije, očigledno je Kim trebala pauzu. Udala se 1998. godine i šest godina ostala u braku sa džez basistom Markom Levinsonom. Taj brak je urodio plodom - knjiga „Zadovoljstvo: umetnost ženskog orgazma“.

(Espreso.co.rs/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.