SKANDALČINA! POZNATI GLUMAC OŽENIO VRŠNJAKINJU SVOJU ĆERKE?! U tajnosti se sve odigralo, SVET OGORČEN NA NJEGA!
Foto: Profimedia

ŠOK!

SKANDALČINA! POZNATI GLUMAC OŽENIO VRŠNJAKINJU SVOJU ĆERKE?! U tajnosti se sve odigralo, SVET OGORČEN NA NJEGA!

Nakon što su ga prošle nedelje videli u Los Anđelesu sa prstenom na ruci nalik venčanom, svetski mediji objavili su da se švedski glumac Dolph Lundgren (63) tajno oženio norveškom instruktorkom fitnesa Emom Krokdal (24).

Objavljeno:

Par koji je u vezi od kraja 2019. godine o svemu mudro ćuti, što ne čudi s obzirom na to da su, otkako se saznalo da su u vezi, na udaru kritičara koji im se rugaju zbog velike razlike u godinama.

Emma Krokdal, Dolph Lundgren
foto: Profimedia

Podsetimo, Dolph je srećnu vest o veridbama objavio na Instagramu krajem juna, ali su ga, umesto čestitki, sledbenici sahranili uvredljivim komentarima ispod fotografije na kojoj pozira sa Emom.

Emma Krokdal, Dolph Lundgren
foto: Profimedia

- Je li to tvoja ćerka? Ko je srećnik koji se venčao? - pojedinci su pisali švedskom glumcu aludirajući na činjenicu da je njegova starija ćerka Ida Sigrid Emina vršnjakinja.

Lundgren i Krokdal upoznali su se u teretani, a glumac je jednom prilikom rekao za mladu plavušu:

- U tom periodu svog života uopšte nisam razmišljao o ljubavi! Zapravo sam želeo da budem slobodan, trebalo je da se oporavim od poslednje veze, a onda je naišla Ema i sve promenila. Veoma je zrela za svoje godine, delimo zajedničku ljubav prema vežbanju i brizi o sebi, zaista verujem da sam u njoj pronašao idealnu ženu i srodnu dušu - rekao je nedavno zaljubljeni Dolph, junak filmova „Plaćenici“ i „Rocki 4“.

Ovih dana viđen je par kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, ali švedski glumac u to vreme nije nosio prsten, piše Daili Mail.

Emma Krokdal, Dolph Lundgren
foto: Profimedia

- Ako su se i venčali, verovatno to žele da zadrže za sebe, upravo zbog negativnih komentara kojima su mesecima bili izloženi - rekao je izvor blizak glumcu i fitnes treneru.

Najpotresniju ispovest transrodne Kiki, možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.