NJU ČUVA NEKO MNOGO JAK! Topalko ne dozvoljava da mu niko "pljuje" ćerku: IZA NJE STOJE OPASNI LJUDI!
Foto: Printscreen

NJU ČUVA NEKO MNOGO JAK

NJU ČUVA NEKO MNOGO JAK! Topalko ne dozvoljava da mu niko "pljuje" ćerku: IZA NJE STOJE OPASNI LJUDI!

Milan se javno obratio određenim tabloidima da bi im bolje bilo da zaobiđu Helenu

Objavljeno:

Milan Topalović Topalko otkrio je kako reaguje na provokativne fotografije svoje ćerke Helene, pa i da mu smeta to što je nazivaju starletom i "pljuju".

Milan se javno obratio određenim tabloidima da bi im bolje bilo da "zaobiđu" Helenu, jer će u suprotnom u njenu odbranu stati kriminalci.

Milan Topalović Topalko, Helena Topalović
foto: Printscreen / Instagram

"Sve svetske zvezde i devojke imaju provokativnije fotografije. Žene milionera ponekad izađu u novinama, pa niko za njih nikada nije napisao da su starlete. Nazivaju ih lepim ženama i upućuju im komplimente", ispričao je folker u emisiji "Grand magazin", pa detaljno opisao susret sa kriminalcem voljnim da umesto njega povredi predstavnike sedme sile.

Helena Topalović
foto: printscreen

Kada sam završio sa nastupom, prišao mi je jedan momak, seo pored mene i rekao: 'Samo sam došao da ti kažem, pošto sam ja već bio u zatvoru i ništa mi to nije strano, i da odem ponovo nije bitno. Ne što te volim kao čoveka, ali ako ti nekada u životu zatreba ili ti neko uvredi ćerku, molim te samo da me pozoveš, ja ću sve završiti, a ti budi gospodin kao što jesi", istakao je Topalko.

"Nisu ti svi mama i tata, nisu ti svi komšija, ti imaš teret što ja nisam od početka sa njima dobar. Ja sam prema svima isti, ko hoće, hoće... Najviše je moja zasluga što nju 'pljuju', da bi mene zabolelo", zaključio je pevač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.