RASTALI SE ELENA I JUGOSLAV KARIĆ: Posle 15 godina zajedničkog života, stavili tačku na brak! OVO JE UZROK KRAHA!
Foto: Damir Dervišagić

puklo!

RASTALI SE ELENA I JUGOSLAV KARIĆ: Posle 15 godina zajedničkog života, stavili tačku na brak! OVO JE UZROK KRAHA!

I dok se godinama unazad spekuliše kako je brak dizajnerke enterijera Elene Karaman Karić i biznismena Jugoslava Karića u ozbiljnoj krizi, ovaj par je to uvek vešto demantovao i tvrdio kako je u njihovoj ljubavi sve idilično.

Objavljeno:

Prema saznanjima „Blica“ od izvora bliskog članovima porodice Karić, ovaj brak je okončan pre nekoliko meseci, a Elena i Jugoslav odnedavno žive na dve različite adrese.

- Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – objašnjava izvor blizak porodici i dodaje:

- Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da su jedan od razloga razlaza Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju.

Elena Karić, Jugoslav Karić
foto: Dragana Udovičić

Povodom saznanja kontaktirani su Elenu i Jugoslav, ali niko od njih nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje saznanja:

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je Elena u telefonskom razgovoru, dok je Jugoslav putem mejla odgovorio na pitanja:

- Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih tako ostane i sada - glasio je Jugoslavljev odgovor upućen „Blicu“.

Krajem oktobra mnoge je iznenadila činjenica da je Elena posle mnogo godina sa društvene mreže Instagram uklonila muževljevo prezime, koje je preuzela na dan venčanja.

Elena Karić
foto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

Elena i Jugoslav Karić venčali su se u martu 2005. godine, a zatim dobili sina Simona.

Iako je u javnosti nepoznato kako su podelili imovinu koja se meri u milionima, pre godinu dana mediji su pisali o tome da se poznati gradski par razvodi, a tim povodom se tada oglasio Jugoslav koji je kroz šalu opisao kako će raspodeliti sve ono što su steki za više od deceniju i po braka:

- Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, imamo ih pet i kako da ih podelimo - duhovito je prokomentarisao aktuelne novinske napise naslednik poznate srpske imperije, a potom dan kasnije je postavio fotografiju sa suprugom koju drži u naručju.

Bonus video:

(Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.