REČI KIDAJU DUŠU NA KOMADE, NE MOŽETE DA NE ZAPLAČETE: Emotivna Slobina pesma posvećena ocu ugledala svetlost dana!
Foto: Printscreen

TUŽNO!

REČI KIDAJU DUŠU NA KOMADE, NE MOŽETE DA NE ZAPLAČETE: Emotivna Slobina pesma posvećena ocu ugledala svetlost dana!

Pevač Slobodan Radanović predstavio je pesmu "Stari" koju je posvetio svom pokojnom ocu Dušku Radanoviću, koji je nažalost prreminuo 31. decembra 2019. godine.

Objavljeno:

- Sam sam napisao pesmu. Bukvalno je u jednom dahu nastala pesma. Možda sam i za vaš portal rekao, legao sam da spavam, i samo mi je jedan stih sevnuo u glavi. Samo sam ustao iz kreveta i u jednom dahu je nastala strofa, refren. I onda sam poslao Dekiju Kostiću i on je meni sutradan melodiju poslao. Otišao sam da probam da otpevam i tako je nastala pesma. Napisao sam drugu strofu u studiju, sve je nekako bilo spontano - rekao je Sloba.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Na pitanje da li mu je bilo teško da je otpeva, pevač je rekao sledeće:

- Iskreno, dok sam pevao u studiju, razmišljao sam da otpevam emotivno i dobro tehnički. Tek kada sam otpevao, postao sam svestan šta sam otpevao i kako sve to zvuči. Čuo sam je 300 puta, ja sam se 255 puta isplakao - priznaje Sloba, koji je naveo da je i njegova majka čula pesmu.

- Jeste, mama je čula pesmu. Ja sam se iskreno plašio da joj pustim pesmu, jer znam koliko je emotivna. Svi smo se kolektivno isplakali. Drago mi je da je pesma izašla, jer sam nekako radio za svoj gušt, za svoju dušu - naveo je Sloba i dodao da je pesma čista emocija:

Spot je inače snimljen u rodnom mestu Slobinog oca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.