U TRI GODINE SU OTIŠLE 3 LEGENDE! Nebeskom kafanom se ORI njihova pesma, OVO SU NAJEMOTIVNIJI PEVAČI!
Foto: instagramscreen

POTRESNO

U TRI GODINE SU OTIŠLE 3 LEGENDE! Nebeskom kafanom se ORI njihova pesma, OVO SU NAJEMOTIVNIJI PEVAČI!

Legende narodne muzike Sinan Sakić, Šaban Šaulić i Džej Ramadanovski u poslednje tri godine, jedan po jedan preselili su se u nebesku kafanu, a njihovi stihovi će i dalje buditi najtananije emocije svakome ko ih bude slušao.

Objavljeno:

Njihovu muziku mogli ste da volite ili ne volite, ali gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za ova tri maestralna pevgača narodne muzike, kao i njihove hitove koje su decenijama pevali i stvarali.

Sada, ostaće kao uspomena na velike boeme i pevače uz čije su se pesme venčavali, upoznavali i rastajali mnogi.

foto: Dragan Kadić

Prvo je 1. juna 2018. godine odjeknula vest o smrti Sinana Sakića. Legendarni pevač je imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari su nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će morati na transplantaciju jetre.

Nekoliko dana pre smrti, on je trebalo da bude prebačen u Padovu, gde je trebalo da bude obavljena transplatacija. Nažalost, bitku s teškom bolešću poznati pevač ipak je izgubio.

foto: Printscreen

Šaban Šaulić izgubio je život 17.februara 2019. godine u Nemačkoj. Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj prilikom povratka sa jednog od nastupa. Nisu još uvek poznate tačne okolnosti pod kojima je došlo do nesreće, a suđenje još uvek traje.

Danas, 6. decembra preminuo je Džej Ramadanovski. Prema prvim saznanjima njemu je srce stalo u snu.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.