DŽEJ JE BIO PONOSAN NA SVOJE ĆERKE! Jedna je udata za POZNATOG PEVAČA, a druga je nasledila lepotu na NJU!
Foto: Dragana Udovičić

PONOS I DIKA

DŽEJ JE BIO PONOSAN NA SVOJE ĆERKE! Jedna je udata za POZNATOG PEVAČA, a druga je nasledila lepotu na NJU!

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u stanu na Dorćoli, a iza njega su ostale dve ćerke koju je dobio sa bivšom suprugom Nadom.

Objavljeno:

Njegova starija naslednica Ana udata je za pevača Adila Maksutovića, dok se Džejeva druga ćerka Marija retko pojavljuje u javnosti.

foto: Printscreen Youtube

Marija se ne bavi javnim poslom, završila je školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao. Ona je uspešna u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti.

Džej je jednom prilikom istakao da je Marija nasledila lepotu od majke, dok je karakterom više na njega. Njegova naslednica ima talenat na oca i odlično peva, a da li će u nekom trenutku odlučiti da pokori muzičku scenu ostaje da vidimo.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.