ZA NJU SU REKLI DA JE ŽENSKI DŽEJ! Ćerka Marija otpevala pesmu sa LEGENDARNIM OCEM, OVO ĆE SE DUGO PAMTITI! (VIDEO)
Foto: Instagram printscreen/marija_ramadanovski

koliko je sve potresno...

ZA NJU SU REKLI DA JE ŽENSKI DŽEJ! Ćerka Marija otpevala pesmu sa LEGENDARNIM OCEM, OVO ĆE SE DUGO PAMTITI! (VIDEO)

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u stanu na Dorćolu, a samo pre samo nedelju dana Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pokojnog pevača, postavila je snimak kako peva sa ocem.

Objavljeno:

"Evo jedan delić pesme "Slavija" koju sam otpevala sa tatom.Neopisiv je osećaj kada znam da je ponosan na mene", napisala je ona uz snimak.

"Marija od malena voli da peva, ali se, ipak, opredelila da bude deo druge vrste umetnosti, pa je završila školu za scenskog maskera, šminkera i umetničnog vlasuljara (majstor za pravljenje perika, prim. aut). Umeo sam da se našalim pa joj kažem: "Napravi, sine, jednu periku za svog tatu pošto je ćelav". I tata bi da ima kosu. Ona je inače i radila jedno vreme kao vlasuljar u pozorištu", rekao je Džej dok je o starijoj ćerki Ani izjavio:

"Starija ćerka Ana je završila novinarstvo. Kada je upoznala Adila, on nije bio poznat kao što je to danas. On tad nije čak ni bio deo javne scene. Dugo su se zabavljali i onda stvorili porodicu. Nijedna ne pati za bogatstvom i imidžom. Pružao sam im sve što je potrebno kad sam i koliko mogao".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.