NIKAD ISKRENIJA! Mirka priznala zašto je više ne angažuju i šta je najviše boli!
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen

ŽENA MAJKA KRALJICA

NIKAD ISKRENIJA! Mirka priznala zašto je više ne angažuju i šta je najviše boli!

U mom poslovnom delu ja nisam prvo majka nego sam glumica a kod kuće sam prvo majka Mirka Vasiljević o svom odnosu prema tekućim obavezama

Objavljeno:

To što ja imam troje dece ne znači da ja sad samo treba da budem majka. Naravno, na prvom mestu sam njima majka, ali u mom poslovnom delu ja nisam prvo majka, nego sam glumica, a kod kuće sam prvo majka" rekla je glumica Mirka Vasiljević u razgovoru sa voditeljkom Vesnom Dedić u emisiji " Balkanskom ulicom".

foto: printscreen

Na pitanje voditeljke zašto je nema u poslednje vreme u domaćim serijama, da li zbog toga što ima troje dece ili zbog toga što je ne zovu, glumica je odgovorila: “To što ja imam troje dece ne znači da ja sad samo treba da budem majka. Naravno, na prvom mestu sam njima majka, ali u mom poslovnom delu ja nisam prvo majka, nego sam glumica, a kod kuće sam prvo majka.”

Glumica je pričala i o karijeri, kao i trenucima u kojima je htela da odustane, te je priznala da joj je porodica pružila najveću podršku i vetar u leđa.

foto: Dragana Udovičić

“Nikada nisam htela da napustim karijeru u potpunosti, ali su naravno dolazile žute minute ili su dolazili momenti kad ja kažem šta će meni da ja ne mogu da odem na rođendan a tamo je dečko koji mi se sviđa, šta ću ja sad da ne mogu da idem na bazen a svi moji od društva idu na bazen. Ja moram da spavam, da nemam podočnjake, da budem odmorna, da naučim tekst. U tim nekim momentima oni su rekli – jednoga dana ćeš znati zašto ja to tako, ušla si u kolo,igraj ga, ne možeš sada da kvariš celo kolo ili da ga remetiš.”

Na pitanje koje žene u svom životu bi posebno izdvojila, Mirka je navela tri osobe.

U mom životu su veoma bitne žene, a posebnu ulogu imaju moja baka, majka i tetka. One su bile moja podrška i kada sam htela da odustanem. Od njih sam imala bezuslovnu ljubav i zahvalna sam na tome - otkrila je Mirka.

foto: Printscreen/Instagram

Mlada glumica se setila i svojeg kolege, Nikole Simića, koji je umro pre šest godina, pa je otkrila savet koji joj je dao.

“Zbog njega sam zavolela pesmu Mirka ljubavi jedina moja. Kao mala nisam volela tu pesmu jer su me svi zadirkivali zbog te pesme ali način na koji je on pevao tu pesmu…. I uvek mi je govorio – ne glumi rukama, ne treba da mi objašnjavaš rukom. Glumi iznutra” rekla je mlada glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.