BRAT I SESTRA JOJ NIKADA NISU BILI PRIJATELJI, ŽALI SAMO ZA JEDNIM! Eminina POTRESNA ispovest o odnosima u porodici
Emina Jahović, Foto: Printscreen

DRUGAČIJI POGLED

BRAT I SESTRA JOJ NIKADA NISU BILI PRIJATELJI, ŽALI SAMO ZA JEDNIM! Eminina POTRESNA ispovest o odnosima u porodici

Emina je odlučila da progovori o odnosu sa bratom Mirsadom Turkčanom, nekadašnjim košarkašem koji je doživeo popularnost u Turskoj, ali i velike uspehe u Americi.

Objavljeno:

Popularna pevačica Emina Jahović u Istanbulu živi s porodicom, a najveća podrška joj je rođeni brat, koji takođe živi u Turskoj. Ipak, nije uvek bilo tako. Emina je odlučila da progovori o odnosu sa bratom Mirsadom Turkčanom, nekadašnjim košarkašem koji je doživeo popularnost u Turskoj, ali i velike uspehe u Americi.

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada - započela je priču Jahovićeva.

foto: Printscreen

- Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka - iskrena je bila pevačica.

- Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne.

foto: Printscreen Instagram

- Sada, kad imamo svo troje decu, sad smo počeli da se družimo. Pazi, tek sada! - dodala je Emina.

Uvek sam zavidela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama, kod nas se to nikad nije dešavalo - zaključila je ona za "Glamur Specijal".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Glorija Specijal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.