BORBA ZA SVAKI UDAH I ŽIVOT POZNATOG TEKSTOPISCA: Marina Tucaković NIJE DOBRO, rak ne posustaje NIŠTA NE POMAŽE!
Foto: printscreen

teška priča!

BORBA ZA SVAKI UDAH I ŽIVOT POZNATOG TEKSTOPISCA: Marina Tucaković NIJE DOBRO, rak ne posustaje NIŠTA NE POMAŽE!

Tekstopisac Marina Tucaković već dugo vodi bitku sa rakom, a nakon više meseci ćutanja, otkrila je u kojoj je sada fazi njena borba.

Objavljeno:

- Pravo da vam kažem, onako. Prolazim kroz hemioterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam - rekla je Marina i otkrila da je prekinula lečenje u inostranstvu i da se trenutno leči na onkologiji u Beogradu.

- Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam - kratko je rekla i otkrila koliko joj znači podrška porodice.

foto: Filip Plavčić

- Podrška porodice jeste važna i čak poželjna, može da pomogne, ali kad se osećate loše, onda ujedno osećate da vam niko i ništa ne pomaže. To je sve valjda proces koji mora da se odvije.

Letos je Marina izjavila da je korona mnogo uticala na njen rad i prihode, te da prolazi kroz finansijske teškoće. Priznala je da joj na ruku ne ide ni lečenje koje je veoma zahtevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od asutorskih prava nekako uspeva da ispliva na površinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.