SVI PEVAJU VESNINU PESMU "SVATOVI", A NIKO NE ZNA DA SE IZA TEKSTA KRIJE JEZIVA TAJNA! Ovo će vas mnogo POTRESTI!
Vesna Zmijanac, Foto: Printscreen Youtube

ZNAČENJE SRCE SLAMA

SVI PEVAJU VESNINU PESMU "SVATOVI", A NIKO NE ZNA DA SE IZA TEKSTA KRIJE JEZIVA TAJNA! Ovo će vas mnogo POTRESTI!

Mnogi hvale ovu Vesninu interpretaciju kao i samu melodiju i tekst a malo ko zna kakva se tragična sudbina jedne devojke krije iza ovih emotivnih stihova

Objavljeno:

Jedan od najvećih hitova devedesetih godina, a i numera koja se i danas rado sluša jeste pesma Vesne Zmijanac “Svatovi”, koju je izdala 1990. godine.

Mnogi hvale ovu Vesninu interpretaciju, kao i samu melodiju i tekst, a malo ko zna kakva se tragična sudbina jedne devojke krije iza ovih emotivnih stihova.

foto: Printscreen youtube

Kako su ranije pisali mediji, čuveni hit “Svatovi” Vesne Zmijanac zapravo je priča po istinitom događaju, od koje podilazi jeza… Naime, jedan par zadesila je velika tragedija, koju je pevačica iznela na takav način, da nema ko nije osetio tugu.

Mlada, koja je bila u drugom stanju, zajedno sa mladoženjom krenula je na probu sopstvenog venčanja. Međutim, doživeli su saobraćajnu nesreću, koja ih je oboje, odnosno svo troje usmrtila. Navodno, ova pesma posvećena je upravo njima.

“Čiji ono svatovi bez muzike poljem hode, čiji ono svatovi uplakani kolo vode, čiji ono svirači mesto pesme tugu poje, čiji ono svirači mesto para suze broje”, samo su neki od stihova, a celu pesmu poslušajte na videu u nastvaku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.