POZNATA SRPSKA GLUMICA OSTALA BEZ DINARA! Nema da plati račune, OVO je morala HITNO da uradi!
Foto: Printscreen

au

POZNATA SRPSKA GLUMICA OSTALA BEZ DINARA! Nema da plati račune, OVO je morala HITNO da uradi!

“Selim se iz jednog u drugi stan. Nemam svoj stan i zato moram da se selim”, istakla je čuvena glumica

Objavljeno:

Iako je odigrala veoma zapažene i nagrađivane uloge u mnogim filmovima, srpska glumica i pevačica Olivera Katarina (80) danas jedva krpi kraj sa krajem.

O svojoj nezavidnoj finansijskoj situaciji otvoreno priča u medijima, a pre nekoliko godina priznala je da nema novca da plati račun za telefon.

Ona je objasnila kako je došla u tu situaciju.

foto: Damir Dervišagić

“Tako što nemam svoj krov nad glavom, već živim u iznajmljenom stanu i sve pare koje dobijem od države, kojoj hvala što mi je dodelila penziju, odu za kiriju, infostan i ostale komunalije. I šta ja mogu sada? Presipam iz šupljeg u prazno, nekad dugujem gazdi, nekad drugima. Pritom, zaista se trudim da zaradim i neki dinar preko”, rekla je ona za “Gloriu” 2017. godine, a sada priznaje da je zbog podstanarskog života prinuđena da se seli.

“Selim se iz jednog u drugi stan. Nemam svoj stan i zato moram da se selim”, istakla je čuvena glumica, koja je rođena kao Olivera Petrović, ali za scenu koristi umetičko ime koje čini njeno i ime njene majke.

“Samujem u četiri zida, zaboravljena od većine prijatelja i kolega. Sačuvala sam dostojanstvo, pak, i nisam depresivna. Neću nikoga da molim”, dodala je ona u ispovesti za “Gloriu”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.