BRAVO, EMINA! ZBOG OVOGA OSVAJA SVET! Turska glumica ne krije ODUŠEVLJENJE, evo šta se DEŠAVA! (FOTO)
Foto: Printscreen

hit

BRAVO, EMINA! ZBOG OVOGA OSVAJA SVET! Turska glumica ne krije ODUŠEVLJENJE, evo šta se DEŠAVA! (FOTO)

Turska glumica Merve Bolugur, koju naša publika dobro pamti kao sultaniju Nurbanu iz megapopularne serije, javno je izrazila odušeljenje našom zvezdom Eminom Jahović i linijom kozmetike koju je nedavno lansirala.

Objavljeno: 15:21h

Merve Bolugur gledaoci su obožavali u “Sulejmanu Veličanstvenom”, gde je svojom lepotom pretila da zaseni čak i čuvenu Hurem, odnosno glumicu Merjem Uzerli. Ova glumica i model, čija majka je sa ovih prostora, i dalje je veoma popularna, posebno u rodnoj Turskoj, a na Instagramu je prati skoro 4 miliona ljudi. Upravo na toj društvenoj mreži je sa svojim brojnim pratiocima podelila oduševljenje karminom iz kolekcije “Needed”, koji je od prošlog meseca u prodaji, a iza koga stoji naša popularna pevačica Emina Jahović i njen brend Yaemina Beauty.

foto: instagramscreen

“Spremna sam zahvaljujući svom karminu mekane teksture”, napisala je Merve uz aplauz, podelivši fotografiju na kojoj se u krupnom kadru vidi njeno prirodno lepo lice, sa minimalnom količinom šminke. Ruž koji ima na sebi zove se Silence please i, očigledno, idealan je izbor za potpuno prirodan izgled.

Emina Jahović više od pet godina radila je na razvoju svoje kozmetičke linije, išla je na najveće svetske sajmove šminke i učila mnogo o tom poslu, kako bi krajnji rezultat bio što bolji.

„Nikada neću objaviti proizvod koji ne koristim i sama. Osim toga, važno mi je bilo da Yaemina Beauty kozmetika bude veganska, jer smatram da su kvalitet i odgovorno poslovanje danas važniji nego ikada“ - rekla je Emina o svojim proizvodima, koji su već postali omiljeni ne samo devojkama u Srbiji, već i velikim zvezdama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.