GLAVNI GLUMAC IZ FILMA "RANE" PREMINUO MLAD, A REČI NJEGOVE MAJKE LEDE KRV U ŽILAMA: Davao je svima odeću i hranu
Foto: printscreen

tuga

GLAVNI GLUMAC IZ FILMA "RANE" PREMINUO MLAD, A REČI NJEGOVE MAJKE LEDE KRV U ŽILAMA: Davao je svima odeću i hranu

Dušan Pekić odigrao je ulogu Pinkija u kultnom filmu "Rane", a ta uloga mu je bila nažalos bila prva i poslednja

Objavljeno:

Naime, on je preminuo 26. marta 2000. godine u Kraljevu, za vreme služenja vojnog roka, kada je imao samo 19 godina. U obdukcionom nalazu piše da je smrt nastupila zbog gušenja usled udisanja želudačnog sadržaja.

foto: Printscreen Youtube

- Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom. Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka. Sa Anom je odrastao i ona mu je davala snagu. Jelena, njegova devojka, bila je puna života, kao i on - ispričala je njegova majka Milunka Tašić za "Kurir".

- Živeo je brzo i kratko, ali ispunjeno. Želeo je da upiše glumu i bio je počeo da se priprema. Dušan je bio veličina jer je voleo ljude. Bio je spreman da sve podeli sa drugima - odeću, hranu, a kad nisu imali gde dovodio je drugove da prespavaju kod nas - dodala je ona.

foto: Printscreen Youtube

- Nekad sam se zbog toga ljutila. On je bio milostiviji, zato valjda još opstaje u srcima mnogih, a to je korak do večnosti.

- Dugo nisam mogla da pogledam "Rane", a kada sam to uspela, htela sam da budem sama. Danima nakon toga nisam htela društvo. I živ je, ali nije. Kako da ga pomilujem po licu, čujem njegov glas... Ipak, to je samo gluma, nije on - zaključila je neutešna majka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.