U KORAK SA KARDAŠIJANKAMA SE GRADIO I NJIHOV STIL! Bilo je tu mnogo modnih promašaja, a evo i nekih od njih!
Kardašijanke, Foto: Printscreen Youtube

kardašijanke i njihova moda

U KORAK SA KARDAŠIJANKAMA SE GRADIO I NJIHOV STIL! Bilo je tu mnogo modnih promašaja, a evo i nekih od njih!

Odeća koju su nosili u emisiji više je imala za cilj da stvori nezaboravne TV trenutke

Objavljeno:

Kim Kardašijan Vest šokirala je juče obožavaoce kada je objavila da se rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians", koji je nju i celu porodicu proslavio, privodi kraju.

Kardašijanka se obratila javnosti rečima: „Posle 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih izdvojenih emisija, neizmerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali svih ovih godina... Bez "Keeping Up With the Kardashians" ne bih bila ovde gde sam danas. Tako sam neverovatno zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu u proteklih 14 neverovatnih godina. “ Poslednja sezona emisije emitovaće se početkom 2021. godine.

foto: Profimedia

Kraj čuvenog rijalitija - koji je premijerno prikazan 2007. godine i nastavio je da bude jedna od najcenjenijih emisija na televiziji "E!" čak i do ove godine - sigurno označava kraj ere na američkoj rijaliti televiziji. Na kraju, emisija je proslavila porodicu. Kako su pripadnice klana Kardašijan-Džener postajale sve poznatije, njihovi ormari su se punili stvarima. Ali porodični prelazak u modno kraljevstvo nije se dogodio preko noći. To se dogodilo tokom više od jedne decenije - one su vremenom postale globalne superzvezde, koje su u prvim redovima na Fashion week-ovima.

Na početku "Keeping Up With Kardashians", Kim je bila zvezda emisije, a njen stil je savršeno ilustrovao ono o čemu se radilo krajem 2000-ih. U nedavnom videu Vogue-a, Kardašijanka je rekla: „Živela sam u Juicy [Couture]. Bila je to ili haljina i štikle ili Juicy i Havaianas; to sam nosila svaki dan da bih šetala gore-dole Bulevarom Robertson. " Sestre su se držale istog stila. Na primer, prva sezonska tema, Kortni, Kim, Kloi, Kendal i Kajli nose uske haljine sa šljokicama ili od satena. Odeća koju su nosili u emisiji više je imala za cilj da stvori nezaboravne TV trenutke. Sećate se kada je Kim snimala selfije sa džinovskim sunčanim naočarima dok je Kloi išla na izdržavanje zatvora? („Kim, da li bi prestala da se slikaš, tvoja sestra ide u zatvor“, kaže Kris.) Njihova odeća često je takođe bila strateški vezana za njihov porodični butik "Dash". Devojke bi nosile komade iz svojih prodavnica i u njima snimale.

foto: AP

Kada je Kim oko 2012. upoznala svog supruga Kanjea Vesta, njen stil se promenio. Postoji čitava epizoda u sedmoj sezoni kada dolazi i čisti joj ormar, govoreći joj da će je preobražaj sada uvrstiti na „llste najbolje odevenih“. Verovatno najupečatljiviji prikaz starletine promene stila je upoređivanje njene venčanice koju je nosila na venčanju sa košarkašem Krisom Hamrisom (tradicionalna suknja od tila Vera Vang bez naramenica) i one koju je obukla na venčanju sa reperom Kanjeom Vestom (elegantna čipkana Givenchy Haute Couture haljina sa rukavima).

foto: AP

Ubrzo nakon Kimine evolucije, sve njene sestre počele su da unapređuju svoj modni stil i uvode novu estetiku. U emisiji su krenule da nose više odeće orijentisane na uličnu modu, uključujući tone Yezzy odevnih komada sa Kanjeovom etiketom. Uprkos tome, Kim je uvek bila glavna zvezda stila, često kritikujući izbor odeće svojih sestara.

„Ne mogu ni da večeram, jer mi se toliko gadi luda odeća mojih sestara“, rekla je u jednoj epizodi, gde zajedno putuju u Japan.

Zajedno sa njihovim novim modnim preobražajima, epizode ​​su počele da se vrte oko putovanja sestara na Fashion week ili na događaje, a njihove glam sobe i proces oblačenja počeli su da igraju sve veću ulogu u emisiji. U isto vreme, mlađe sestre, Kendal i Kajli Džener, formirale su se kao mlade odrasle osobe i same prodrle u modni svet, što je donelo potpuno novi element seriji.

foto: preentsreen/ youtube/

I naravno, sestre su imale pomoć u stvaranju svoje nove estetike. Poslednjih godina "Keeping Up-a", Kim, Kloi, Kortni, Kendal i Kajli su radile sa vrhunskim stilistima kako bi postigle savršen izgled posebno za emisiju. Žene su počele da biraju "runway" komade. Kao rezultat toga, i njihovi modni izbori postali su još podeljeniji - posebno Kimina kolekcija odeće, kao što je spandeks šorc za bicikl. „Sviđale su mi se biciklističke…. I naravno, svi su ih nosili dve godine kasnije ”, rekla je Kardašijan Vest za Vogue.

Sada sestre napuštaju emisiju sa jasnim „Kardashian“ pogledom u retvovizor. Kako sada svaka od njih ima svoje robne marke i partnerstva (a da ne pominjemo milione sledbenika), jasno je da su sve sestre Kardašijan imale veliki uticaj u modnom svetu, a ovo će se nastaviti i van "Keeping Up-a". Kim ima svoju liniju odeće "Skims"; Kendal je trenutno zaštitno lice brendova kao što su Burberry i Stuart Weitzman; Kortni ima svoj blog o životnom stilu, Poosh; Kloi ima svoj brend Good American, a Kajli sopstveno carstvo lepote.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.