SAŠA POPOVIĆ ZA ESPRESO: Pevači su se previše hvalili, zato ih narod ne žali neka vide malo KAKO JE NEMATI! (FOTO)
Foto: Espreso

iskreno

SAŠA POPOVIĆ ZA ESPRESO: Pevači su se previše hvalili, zato ih narod ne žali neka vide malo KAKO JE NEMATI! (FOTO)

Ekskluzivna izjava za naš portal.

Objavljeno:

Saša Popović je neko ko već dugi niz godina važi za jednog najmoćnijih ljudi na estradi. Pevači već mesecima kukaju da su ostali bez para zbog epidemije virusa korona. Pitali smo kreativnog direktora "Granda" da li primećuje da li je kriza možda i opametila estradu.

– Jednostavno, ja nisam pevač. Ja nisam čovek koji ide na tezge, ne zavisim od toga da li će biti korone ili neće biti korone i to morate da pitate pevače, ali u svakom slučaju, situacija je teška i mislim da su se pevači prvi put našli u jednoj nezavidnoj situaciji i da su donekle shvatili koliko zdravlje može da utiče na njihov posao i zato mislim da ste delimično u pravu - rekao je Popović za Espreso.co.rs.

foto: Espreso

Pevači kukaju kako nemaju nastupe, ali s druge strane, deluje da publika i narod nemaju baš razumevanja za njihove muke. Popović je naveo zašto on smatra da je to tako.

– To je možda i zato što su se neki pevači malo više hvalili oko zarada i oko toga šta poseduju i onda to malo iritira narod. I onda narod u jednom trenutku kaže: "E, evo vam sada! Neka i oni osete malo šta znači nemati!" - rekao je Popović za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.