SAŠA POPOVIĆ VIŠE NIJE DIREKTOR GRAND PRODUKCIJE! Evo ko će umesto njega raditi sa ZVEZDAMA GRANDA (FOTO)
Foto: printscreen

PROMENE

SAŠA POPOVIĆ VIŠE NIJE DIREKTOR GRAND PRODUKCIJE! Evo ko će umesto njega raditi sa ZVEZDAMA GRANDA (FOTO)

Neočekivani potez produkcije!

Objavljeno:

Muzički producent Aleksandar Milić Mili najnovije je pojačanje "Grand" produkcije. Pored toga što će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, Mili će biti i deo velikog muzičkog spektala "Zvezde Granda" i radiće na razvoju mladih talenata.

Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije "Granda" a u novi ciklus "Zvezda Granda" donosi veliku novinu - vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom prestižnom nad-metanju.

foto: Printscreen/Espreso video

Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde a u narednom periodu radiće i na razvoju online platforme, pod okriljem United Media, koja će okupiti sve talente iz regiona, bez obzira na žanr muzike kojim se bave.

- "Grand" produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom pre-danošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem, a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred - ističe Mili dodajući da je zajednički cilj da se "Grand" produkcija podigne na jedan viši nivo.

Podsetimo, Mili je karijeru počeo još 1990. godine u Sarajevu prvim hitom na kojem je potpisan "Ja ne pijem", a zatim nastavio u Beogradu 1994. godine sa čak 30 hitova te godine. U godinama koje dolaze sarađivao je sa brojnim muzičkim zvezdama kako iz Srbije tako iz regiona, Cecom, Lepom Brenom, Anom Nikolić, Majom Berović.... Pod okri-ljem njegove izdavačke kuće Miligram izdati su brojni uspešni albumi a Mili je producirao i turneje za više renomiranih izvođača na najprestižnijim lokacijama a bavio se i muzikom za film i televiziju.

foto: Printscreen

- Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena, veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis i zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u "Grand", i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu - kaže kreativni direktor "Granda" Saša Popović koji ne krije da je zbog ovog transfera jako srećan.

Aleksandar Milić Mili je tokom svoje karijere pokazao da voli promene i da je uvek korak ispred kada je muzika u pitanju.

Verujemo da će njegov dolazak u "Grand" označiti početak jedne nove epohe u razvoju produkcije sa dosta novih zabavno-muzičkih sadržaja sa kojima ćemo izaći pred gleda-oce ne samo u Srbiji i regionu, već i u drugim evropskim zemljama. Imajući u vidu da je United Grupa svoje poslovanje već proširila na tržište Bugarske a da se do kraja godine očekuje ulazak i na tržište Grčke, naredni korak je širenje muzičke produkcije u tim zem-ljama.

"Grand" produkcija je u vlasništvu kompanije United Media koja u svom portfoliu ima više od 30 televizijskih kanala, uticajne portale u zemljama regiona, sopstvenu produkciju zabavnog i serijskog programa ali i mrežu za digitalnu distribuciju muzičkog sadržaja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.