ESPRESO NAJ OD NAJ: KUMSTVA ZA PRIMER NA ESTRADI! Neka nisu za pohvalu ali vi ocenite!
NAJ OD NAJ KUMSTVA, Foto: Vladimir Sporčić, Tamara Trajković, Damir Dervišagić

naj od naj kumstva

ESPRESO NAJ OD NAJ: KUMSTVA ZA PRIMER NA ESTRADI! Neka nisu za pohvalu ali vi ocenite!

Ne kriju da se njihova poslovna saradnja razvija paralelno kao i njihovo dugogodišnje prijateljstvo, kao i kumstvo

Objavljeno:

Andreana Čekić i Ana Sević NAJ OD NAJ - Kumstvo ne daj Bože!

Ana Sević i Andreana Čekić žestoko su sve posvađale i prekinule svaki kontakt! Andreana, koja je pre šest godina venčala Sevićevu i Darka Lazića, napala je kumu zbog toga što folkeru ne dozvoljava da viđa ćerkicu Lorenu.

- Ana već mesecima ne da bivšem mužu da viđa njihovu ćerku. Stalno odlaže susret Lorene i Darka i on je očajan zbog toga. Nedavno se i Andreana umešala u njihovu svađu. Pozvala je Anu telefonom i svašta joj rekla. Optužila ju je da namerno muči Darka jer zna koliko mu teško pada što je razdvojen od deteta. Ubeđena je da to radi jer ne može da podnese što je Lazić našao drugu i sa njom dobio sina

foto: Printscreen, Espreso.co.rs

Ni Ana njoj nije ostala dužna. Rekla joj je: "Nemoj samo ti da mi pametuješ! Spanđala si se sa oženjenim čovekom i rasturila mu porodicu. Ti si poslednja osoba na svetu koja može da mi drži pridike!

Mnogo je tu grubih reči razmenjeno! Teško da bi takva sveta uloga kumstva mogla prođe pročišćenje i sa bezbroj Oče naš! Pale ste na prvom testu poverenja, ljubavi, duhovnog vođstva, jer kumstvo sve to podrazumeva. Loše ste se pokazale drage moje, stoga KUMSTVO VAM JE NE DAJ BOŽE!

foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena i Saša Popović NAJ OD NAJ + Kumstvo za sva vremena

Javna scena najčešće je obeležena tračevima, prepucavanjima, brojnim skandalima, pa čak i tučama. Ipak postoje i primeri da to nije uvek tako, a dokaz za to su prijateljstva i kumstva koja sklapaju poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Saša Popović se priseća najemotivnijeg trenutka u životu, gde se pokazalo kakvo je kumstvo zlata vredna. Celokupnu životnu ušteđevinu, koju sam stekao baveći se muzikom, izgubio davanjem na štednju u Dafiment banci i to me je iskustvo, verujte mi, naučilo kako da se trgnem i bavim biznisom. Nije tajna da su mi kumovi Brena i Boba pomogli kada sam zaista ostao bez dinara i spasli me da mi to ne postanu najgori trenuci u životu.

foto: Printscreen

Brena i Saša Popović vode Grand produkciju već dvadeset godina, ponosni su valsnici nekoliko vila, skupocenih automobila, ali ne kriju da su svoj trud uložili na pravi način i svaki dinar uložili gde treba. Takođe, ne kriju da se njihova poslovna saradnja razvija paralelno kao i njihovo dugogodišnje prijateljstvo, kao i kumstvo. Prijatelji se pravi na muci poznaju. Zato veliko bravo za OVO KUMSTVO ZA SVA VREMENA!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.