BRENA POSTAJE BAKA! Viktor ne krije radosnu vest :  Želi da postane tata! Lepe vesti u domu Živojinovića!
Viktor Živojinović, Foto: Printscreen Instagram

BIĆU TATA PANIKA ME HVATA

BRENA POSTAJE BAKA! Viktor ne krije radosnu vest : Želi da postane tata! Lepe vesti u domu Živojinovića!

Breninom sinu ta ideja se sve više dopada, posebno otkako se radio mali Aleksandar, naslednik Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Objavljeno:

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović planira da se u skorije vreme ostvari u ulozi roditelja. On i njegova devojka Sandra Miljaković se nadaju da bi sledeće godine mogli da izgovore sudbonosno "da", ali više od toga, važnije im je da postanu roditelji.

Naslednik naše najpopularnije pevačice ne voli da eksponira svoj privatni život, međutim, pre nekoliko meseci predstavio je javnosti devojku, na krštenju bratanca Aleksandra Živojinovića. Od tada Viktor, s vremena na vreme, objavi i poneku fotografiju sa Sandrom, od koje se gotovo ne odvaja.

foto: Luka Stojanović

Naš izvor blizak porodici Živojinović otkriva da su Viktor i Miljakovićeva zaljubljeni do ušiju, da se odlično slažu i da već planiraju zajedničku budućnost. Njih dvoje su razgovarali o tome da se presele i otpočnu samostalni život, što se vrlo brzo može i ostvariti jer Viktor odnedavno ima svoj biznis koji uspešno vodi. Takođe, tvrdi izvor, njih dvoje žele da počnu da rade i na bebi jer im je dete velika želja. Kako su već godinu dana zajedno, shvatili su da im je lepo, da dobro funkcionišu i ne žele da gube vreme. Breninom sinu ta ideja se sve više dopada, posebno otkako se radio mali Aleksandar, naslednik Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. On je mnogo vezan za bratanca, a i dečak njega voli. Brenin sin je video i da Sandra ume s decom, što mu se takođe dopalo.

foto: Printscreen / Instagram

Ipak, njihovi roditelji i nisu toliko oduševljeni ovom idejom. Iako Brena i Boba vole Sandru i prihvatili su je kao člana porodice, oni smatraju da su njih dvoje premladi za brak i decu. Brena je uverena da treba da uživaju još koju godinu, da putuju, učvrste biznis, ali i da snajka završi fakultet. Sličnog mišljenja su i Sandrini roditelji, ali i jedna i druga strana su svesne da se ne pitaju mnogo, već da je odluka na mladom paru. Interesantno je da Viktor i Sandra imaju psa Moli, za kojeg su veoma vezani. Buduća Brenina snajka često ističe ljubav prema svojoj "bebi", a nedavno je objavila simpatičan snimak na kojem Živojinović kučetu stavlja pelenu. Da mu odlično ide, jasno se vidi, a Sandra je ispod snimka napisala "vežba", čime je aludirala da se pripremaju za naslednika.

Inače, Viktor je pre nekoliko dana na otvaranju svog restorana rekao da on i Miljakovićeva planiraju da se venčaju. - Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor tada i dodao da mu je Sandra veoma bitna u svakom smislu. - Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. Moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale - rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.