PEVAČ OTKRIO SKANDALOZNE TAJNE GEORGIEVA: Vlado je pesnicom raspi*dio devojku u lice!
Foto: Dragan Kadić

STRAŠNO

PEVAČ OTKRIO SKANDALOZNE TAJNE GEORGIEVA: Vlado je pesnicom raspi*dio devojku u lice!

Muzičar Nikola Kostić, poznatiji kao Li Men, otvorio je dušu i posle mnogo godina ispričao skandalozne detalje iz devedesetih i dvehiljaditih, kada je harao estradom, zbog kojih će se uzdrmati tlo pod nogama mnogim njegovim kolegama.

Objavljeno:

Muzičar i bivši učesnik rijalitija "Farma" se prisetio perioda iz 1997, kada je u saradnji sa kolegom Vladom Georgievim snimio album "Blesaurin", pa otkrio skandalozne detalje iz tog perioda.

- Drugi album "Blesaurin" je mnogo koštao jer sam ga radio sa Georgievim. Sedam somića, jedan spot, drugi spot. Tada sam boravio jedno vreme u kod Vlade u Herceg Novom, kod njega u Orlovini. On se zabavljao tada sa Tanjom, kojoj je posvetio ceo album "Žena bez imena". Tanja i Vlado su imali veoma turbulentnu vezu. Ja sam sa Barbom svašta radio, varili smo, cugali, demolirali se. Bili su tu i Montenigersi, pokojni Nebo. Bila je to jedna banda - počeo je Li Men priču o periodu kada je sarađivao i družio se sa Barbom.

Kako je dalje otkrio muzičar, Vlado mu je jednom prilikom namestio nagradu na, tada najpopularnijem festivalu na ovim prostorima, Sunčanim skalama.

foto: Printscreen

- Vlado me je tada ubedio da odem na festival u Herceg Novi, da će mi namestiti nagradu. I stvarno dobijem nagradu za scenski nastup. Ostao sam tada u Orlovini kod Barbe da radim ceo album - rekao je Li Men za Balkan info TV.

Zvezda devedesetih otkrio je da je svedočio nasilju koje je Vlado učinio nad tadašnjom devojkom Tanjom. Kako njegov kolega tvrdi, danas velika zvezda Vlado tukao je svoju tadašnju veliku ljubav pesnicama.

foto: Printscreen/YouTube/RTS

- Vlado je bio ljubomoran na Tanju, po mojoj proceni, bez povoda. Ako je neko bio kriv, to je on, taj je udarao na sve strane. I oni se popičkaju. Veče pred snimanje albuma, u toj sobi, dole na Orlovini, gde je studio. Ja sedim, jedem paštetu i beli luk. I odjednom čujem frka unutra, čujem udarac. Vlado je udario Tanju, raspizdio je pesnicom u lice. Uletim da vidim šta je, vidim Vlada na njoj, ja ga uhvatim i odbacim ga na zid. Ova se zaključala u WC. Izgutala je šaku tableta, ja lupim martinkama i upadnem. Naterao sam je da pegla, da izbaci sve to. Onda se zove, ne bilo koji doktor, ne sme niko da zna. I ajde ti snimaj sutra album, ku*ac snimanje. Otišao sam na deset dana na Sveti Stefan da se Vlado malo sastavi posle ovog skandala - ispričao je Li Men u svojoj prvoj ispovesti nakon duge medijske pauze.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vladom kako bismo proverili da li su istiniti navodi Li Mena, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.