SEVERINA NIJE JEDINA PEVAČICA KOJA JE IZGUBILA STARATELJSTVO: Ove JAVNE LIČNOSTI se godinama BORE za svoju decu
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

RETKA POJAVA

SEVERINA NIJE JEDINA PEVAČICA KOJA JE IZGUBILA STARATELJSTVO: Ove JAVNE LIČNOSTI se godinama BORE za svoju decu

Iako je ova pojava retka, neke poznate dame su nakon rastave od svojih emotivnih partnera ostale uskraćene da sasvim učestvuju u odgajanju svoje dece

Objavljeno:

Domaću i regionalnu javnost je potresla vest o privremenoj meri koju je doneo sud u Zagrebu, a kojom se pevačici Severini Kojić određuje da sa sinom Aleksandrom može da provede 88 sati mesečno, čime je starateljstvo pripalo njenom bivšem partneru, Milanu Popoviću.

foto: Instagram

Ipak Severina nije jedina javna ličnost kojoj je oduzeto starateljstvo nad detetom. Iako je ova pojava retka, neke poznate dame su nakon rastave od svojih emotivnih partnera ostale uskraćene da sasvim učestvuju u odgajanju svoje dece.

Maja Nikolić je 2011. godine izgubila starateljstvo nad svojim sinom Lazarom, za kog se i danas bori protiv bivšeg supruga, Vuka Kandića.

foto: Dragana Udovičić

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - govorila je Maja svojevremeno.

foto: Zorana Jevtić

Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe "Models", izgubila je borbu za starateljstvo nad svojom ćerkom Petrom. Iako se tada pisalo da je Stamenkovićeva pretrpela porodično nasilje, starateljstvo i dalje pripada njenom bivšem mužu.

Mirela Lapanović, bivša učesnica Parova, po povratku u Sloveniju izgubila je starateljstvo nad mlađim sinom, osmogodišnjim Aljoškom, koji je pripao njenom bivšem vereniku Andreju.

Sud je doneo odluku da starleta, koja je u rijalitiju započela vezu s Milutinom Radosavljevićem Milijem i s njim imala seks pred kamerama, dete u narednih šest meseci može viđati samo u prisustvu njegovog oca.

foto: Damir Dervišagić

- Kad sam izašla iz vile, počeli su negativni komentari. Izgubila sam starateljstvo nad mlađim sinom Aljoškom - priča kroz suze Mirela i nastavlja:

- Andrej mi je u privatnim pozivima govorio da mi je podrška, ali radio mi je iza leđa. Ruši mi se ceo svet, a sve zbog toga što sam našla ljubav svog života. U vreme dok sam bila u „Parovima“, Andrej je išao od Centra za socijalni rad do advokata i oduzeo mi je sina.

Kao osnov je naveo da me nema više od tri meseca, da sam našla drugog muškarca, da sam se ponašala nemoralno, moje pijanstvo iskoristio je kao da sam alkoholičar. Njemu je povređena sujeta, ne tražim nikakve izgovore, svesna sam svojih grešaka i stojim iza njih. Ali mnogo mi je teško - završava Lapanovićeva.

Bonus video

Neverne bebe: ZAJEDNO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.