ŽAO MI JE MAJKE I DETETA: Seka Aleksić podržala Severinu, pa prognozirala LOŠU SREĆU malom Aleksandru! (FOTO)
Foto: Printscreen

haos se nastavlja

ŽAO MI JE MAJKE I DETETA: Seka Aleksić podržala Severinu, pa prognozirala LOŠU SREĆU malom Aleksandru! (FOTO)

Mnogo majki saoseća sa Severinom

Objavljeno:

Severina Kojić večeras je, prema odluci suda, morala da preda sina Aleksandra odu deteta Milanu Popoviću i ona je to u pratnji supruga Igora Kojića učinila u 20:11 sati.

foto: Instagram

Severina je ovu odluku teško podnela, a mnoge javne ličnosti iz Hrvatske optužile su njihovo pravosuđe, i naglasili kako je pevačica divna majka, a mali Aleksandar jako vezan za nju.

Ubrzo su počele i javne ličnosti iz Srbije da se oglašavaju, a prva je to uradila Jelena Karleuša, kako je preneo Espreso.

Sada je to učinila i Seka Aleksić, koja se oglasila putem svog Instagram profila i podržala Seve. Seka je brižna majka, i oduvek se zna da joj je porodica na prvom mestu, kao i da joj je najveći san celog života da se ostvari u ulozi roditelja. što je i uspela.

Seka krajnje saoseća sa svojom koleginicom, pa je rešila da je bodri.

foto: Printscreen

- I više nego zastrašujuće! Žao mi je i majke i deteta. Kako god da bude na kraju deca uvek ispaštaju u ovakvim situacijama. Zar ne bi trebao biti cilj svakog tate i svake mame da su deca srećna - napisala je Seka.

foto: Marina Lopičić

S obzirom da postoje dve strane, oni koji podržavaju Milana i oni koji podržavaju Severinu, na čijoj ste vi? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.