REVOLUCIJA U UKLANJANJU DLAČICA: Brzo, bezbolno, BEZ povreda i kod KUĆE!
Flawless nema greške, Foto: Promo

PAMETAN IZBOR

REVOLUCIJA U UKLANJANJU DLAČICA: Brzo, bezbolno, BEZ povreda i kod KUĆE!

Možete da ga koristite svaki dan bez „straha“ da će se istrošiti

Objavljeno:

Na depilacije nikako da se naviknete, one su vam suviše bolne i niste u stanju da čekate da izrastu koliko je potrebno da biste ih uklonili. A sa brijačem uvek neke nevolje: posekotine, ožiljci, dlačice rastu „kao iz vode“, na dodir grebete kao turpija... Ako niste probali FLAWLESS – sad je pravo vreme! Pogledajte OVDE o čemu se radi!

Flawless je mala, ali izuzetno praktična i efikasna stvarčica za uklanjanje dlačica sa bilo kog dela tela. Liči na brijač, ali je daleko efikasniji i praktičniji, jer za njegovo korišćenje vam NIJE potrebna voda, sapun ili krema. Na vrhu se nalazi dvostrano oscilirajuće sečivo zahvaljujući kojem aparat daje rezultate bez crvenila i iritacija na koži. Možete da ga pomerate u svim pravcima, da skidate dlačice prelazeći gore-dole preko kože, a da se pritom ne povredite.

Možete da ga koristite svaki dan bez „straha“ da će se istrošiti. A danas je OVDE na specijalnom sniženju – možete ga poručiti i pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 1.690 din!

foto: Promo

Flawless body aparat radi na struju i puni se preko USB kabla koji dobijate u pakovanju. Za samo sat vremena spreman je za novu upotrebu.

Odgovara čak i najosteljivijoj koži, a pogodan je i za devojčice koje tek počinju da uklanjaju dlačice i koje samim tim rizikuju da se običnim brijačima povrede.

Ne zaboravite: danas je na specijalnom sniženju – možete ga poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 1.690 din!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.