BOGDANA NA SVADBI ISKOPIRALA POZNATU RIJALITI ZVEZDU: Tražila je da izgleda BAŠ kao OVA STARLETA na svom venčanju!
Bogdana Ražnatović, Foto: Filip Plavčić

IDENTIČNO

BOGDANA NA SVADBI ISKOPIRALA POZNATU RIJALITI ZVEZDU: Tražila je da izgleda BAŠ kao OVA STARLETA na svom venčanju!

Bogdaninom šminkeru i frizeru zadatak nije bio toliko težak

Objavljeno:

Lepa Bogdana Ražnatović na svadbi decenije oduševila je svojim izgledom, a Srpski telegraf saznaje da je snajka folk zvezde Cece Ražnatović želela da na svoj najlepši dan izgleda isto kao Kim Kardašijan kada se pre osam godina udavala za NBA zvezdu Krisa Hemfriza, svog prvog muža.

foto: Printscreen

- Bogdana je na internetu pronašla sliku Kim Kardašijan i odmah se konsultovala sa frizerom da li bi takva frizura njoj pristajala uz Cecinu venčanicu, koja je sličnog kroja kao i ona koju je nosila Kim na venčanju sa košarkašem. Cecina snajka se ozbiljno bavila košarkom u vreme svadbe na kojoj je svetski slavna manekenka i rijaliti-zvezda imala takav stajling budući da je pratila fantastičnu košarkašku karijeru njenog tadašnjeg supruga Krisa i još tada je bila oduševljena njihovim venčanjem, a posebno izgledom atraktivne Kim. Brzo je pao dogovor da Bogdaninu želju sprovedu u delo, a frizer joj je pomogao i da dođe do nakita - otkriva prijatelj porodice Ražnatović za Srpski telegraf.

foto: Nemanja Nikolić

Manekenkina frizura za venčanje pravljena je po uzoru na zvezde poput Sofije Loren i Elizabet Tejlor, koje su uvek težile sofisticiranom i klasičnom, a nadasve damskom izgledu. Baš tako je želela da izgleda Ražnatovićka. Za razliku od Kim, Bogdana nije nosila minđuše jer joj se to učinilo suvišnim zbog veza na svekrvinoj venčanici, što je i najveća razlika u venčanicama Cecine snajke i svetske zvezde. Nakit koji je tog dana nosila Kim bio je basnoslovno skup, vredan skoro 15 miliona dolara, a Bogdanin je bio isto efektan, ali daleko jeftiniji jer je izrađen od kristala.

foto: Printscreen

Osim frizure, Bogdana se i našminkala kao i rijaliti-zvezda da bi utisak bio potpun. Kim je za venčanje sa Krisom šminkao čovek sa naših prostora Mario Dedivanović, koji je posle svadbe detaljno opisao kako je našminkao poznatu manekenku, tako da je olakšao posao Bogdaninom šminkeru.

Bonus video

ERA OJDANIC NAŠAO NOVU DEVOJKU OD 35 GODINA: Klinke sam stavio na pauzu!

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.