SLIKE UŽASA! SVI DETALJI UDESA ADAMA ĐOGANIJA I POZNATE VODITELJKE: Mislio sam da ću je izbeći! (FOTO)
Adam Đogani zakucao se u automobil poznate voditeljke, Foto: Privatna arhiva/Kurir

van sebe

SLIKE UŽASA! SVI DETALJI UDESA ADAMA ĐOGANIJA I POZNATE VODITELJKE: Mislio sam da ću je izbeći! (FOTO)

Đogani je automobilom marke "folksvagen" udario u automobil marke "opel" kojim je upravljala voditeljka

Objavljeno:

Adam Đogani, rijaliti učesnik Zadruge i brat Lune Đogani, doživeo je saobraćajnu nesreću kada je udario u automobil voditeljske Danijele Buzurović.

Đogani je automobilom marke "folksvagen" udario u automobil marke "opel" kojim je upravljala voditeljka. Đogani i Buzurović zadobili su lakše telesne povrede. Učesnik rijalitija je pregledan u Hitnoj, gde su mu stavili kragnu za vrat, koju bi trebalo da nosi dve-tri nedelje, a povredio je i šaku. U sudaru je lakše povređen i Z.G. putnik koji je bio sa Đoganijem u automobilu.

foto: Privatna arhiva/Kurir

Materijalna šteta koja je nastala na oba automobila je velika. Policija je izašla na lice mesta i od Buzurović i Đoganija uzela krv na analizu za alkotest.

"Loše sam jutros. Bilo je jezivo. Mislio sam da ću da je izbegnem. Video sam automobil ispred mene, stajao je nasred ničega i bukvalno je usporila i bez migavaca je stala. Pokušao sam da je zaobiđem, ali je ona onda ušla u moju traku i udario sam je otpozadi", rekao je za Kurir Adam Đogani, koji je rekao da su oboje uradili alkotest i da on nije pio ni kap alkohola jer kad vozi ne pije.

foto: Privatna arhiva/Kurir

"Trudio sam se u rijalitiju da zaradim i veći deo novca sam dao za kola i sad mi je za minut sve nestalo. Briga me za kola, važno je da smo svi dobro", rekao je Adam.

Voditeljka se još nije oglasila povodom ovog slučaja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.