POSLE TRI BAJPASA I UGRAĐENIH ZALISTAKA, BOGDANSKA SE I DALJE OSEĆALA LOŠE: Ovo joj je brzo promenilo život!
Foto: Profimedia

biljne kapi

POSLE TRI BAJPASA I UGRAĐENIH ZALISTAKA, BOGDANSKA SE I DALJE OSEĆALA LOŠE: Ovo joj je brzo promenilo život!

Ne može da veruje da joj se snaga tako brzo vratila, a nije je imala gotovo deceniju i po

Objavljeno:

Bogdanku iz Sremske Mitrovice srce muči više od 12 godina, a sada, kako sama kaže, kao da se ponovo rodila.

Ne može da veruje da joj se snaga tako brzo vratila, a nije je imala gotovo deceniju i po.

- Moji problemi počeli su odavno, jer nisam pazila dovoljno na svoje zdravlje, niti obraćala pažnju na ishranu – kaže Bogdanka Kuzmanić (65). Zato sam i završila na operaciji – imala sam tri bajpasa, aorta mi je bila potpuno zakrčena, i život mi je visio o koncu. Posle operacije sam se bolje osećala, ali sam i dalje nastavila po starom, nisam baš obraćala pažnju na sebe. Još uvek sam bila u snazi i mislila sam da mogu sve.

Pre dve godine, kako nam je ispričala Bogdanka, završila je opet na operacionom stolu, ovoga puta ugrađeni su joj veštački zalisci. Oporavila se i od te operacije, ali snaga se nije vraćala.

- Ja sam to pripisivala godinama, jer sam prešla šezdesetu. Međutim, stanje je bilo sve gore, i ja sam shvatila da moram da preduzmem još nešto. Mlađa koleginica, koja je imala anginu pektoris, me je pitala zašto se toliko sporo krećem. Ja sam joj ispričala svoje probleme, i ona mi je rekla da koristi Antistres + Corvit + Cirkul BIO–TEO kapi, i da se odlično oseća. Njen doktor je potvrdio da su joj nalazi bolji nakon uzimanja kapi.

- Moje stanje je zaista bilo zabrinjavajuće, ni pet koraka do prodavnice nisam mogla da napravim. Ustajanje je bilo posebna priča. Vrlo teško sam ustajala, a i spavanje mi je bilo otežano, i stalno sam osećala neku uznemirenost. Na YouTube kanalu BIO–TEO centra sam videla da ovaj biljni komplet kapi jača srce, a samim tim daju i snagu, da takođe jačaju nervni sistem, i značajno poboljšavaju cirkulaciju. Čula sam i priče ljudi sa sličnim problemima, i rešila sam i ja da probam ove kapi.

- Ubrzo sam poručila komplet Antistres +Corvit + Cirkul BIO–TEO kapi i već u toku ispijanja prvog kompleta osetila sam poboljšanje. Moram da priznam da sam se pre toga i od priče umarala, nisam mogla ni da telefoniram, sve me je zamaralo. Evo sada sa vama razgovaram već pola sata, i nije mi ništa! – zadovoljno nam je rekla Bogdanka.

- Posle drugog kompleta, poboljšanje je bilo još značajnije. Osetila sam da mi se vratila snaga, a i želja da radim više – čini mi se da mogu sve. Po prvi put se radujem lekarskoj kontroli, jer ću nositi holter, i verujem da će rezultati biti odlični, jer se i ja tako osećam! Bogdanka Kuzmanić, Sremska Mitrovica

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (3 različita proizvoda) i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd / 47 KM / 26€, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

- Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

- Otklanja posledice posle infarkta

- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

- Reguliše pritisak

- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga.

foto: promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (3 različita proizvoda) i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd / 47 KM / 26€, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media