BOKI 13 ZAVRŠIO U BOLNICI: Onesvestio se na SASLUŠANJU, hitno ga izneli na nosilima!
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, Foto: Pritnscreen

pozlilo mu je

BOKI 13 ZAVRŠIO U BOLNICI: Onesvestio se na SASLUŠANJU, hitno ga izneli na nosilima!

Jovanovski je u toaletu Tužilaštva počeo da povraća, pozlilo mu je i onesvestio se, nakon čega je usledila hitna reakcija

Objavljeno:

Prvoosumnjičenom u slučaju Reket Bojanu Jovanovskom - Bokiju 13 pozlilo je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gde je doveden na ispitivanje, pa je hitno prabačen u bolnicu.

Njegov advokat Saško Dukoski je lokalnim medijima rekao da je njegov klijent hitno hospitalizovan. Samo pola sata nakon što je iz istražnog zatvora Skoplje doveden u Tužilaštvo da da izjavu kao prvoosumnjičeni u slučaju Reket Jovanovski je iz Tužilaštva iznesen na nosilima i u pratnji policije prebačen u najbližu bolnicu.

Prema njegovim rečima, Jovanovski je u toaletu Tužilaštva počeo da povraća, pozlilo mu je i onesvestio se, nakon čega je usledila hitna reakcija.

"Nije slučajno do sada bio najmanje 20 puta u bolnici. On nije dao izjavu. Povraćao je u toaletu i potom kolabirao. Mnogo loša i ružna scena", rekao je branilac Bokija 13, Saško Dukoski za Informer.

foto: Printscreen Youtube

Apelacioni sud u Skoplju je 4. oktobra odbio zahtev Jovanovskog da bude pušten iz zatvorskog pritivora, u kojem je od 15. jula, zato što je istraga završena i jer mu je loše zdravstveno stanje.

Jovanovskog, Zorana Milevskog i razrešenu specijalnu tužiteljku Katicu Janevu, Tužilaštvo za organizovani kriminal Severne Makedonije sumnjiči da su uzeli 1,5 miliona evra od jednog od najbogatijih Makedonaca Jordana Kamčeva da bi dobio bolji tretman u istrazi afere "Imperija" Specijanog tužilaštva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.